Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mario Fresh, o surpriza pentru fani. Ce note a luat artistul la examenul de Bacalaureat

B1 B1,
Mario Fresh, o surpriza pentru fani. Ce note a luat artistul la examenul de Bacalaureat

Pentru elevii care termina anul acesta liceul, urmeaza sa inceapa examenul de Bacalaureat 2020. Tinerii vor sustine cele trei probe incepand de saptamana urmatoare, mai exact de luni, 22 iunie. Elevii vor fi. continuă pe B1

Motivul scandalului in care au fost implicati Jador si Mario Fresh: Am venit la mare sa dam legea

Jador, Lino Golden si Mario Fresh au ajuns, joi, in fata procurorilor Constanteni. La finalul audierilor, ei au surprins pe toata lumea dupa ce au anuntat ca s-au impacat cu gasca de agresori.

Cine sunt barbatii cu care s-ar fi batut Jador si Mario Fresh in fata clubului din Mamaia. Cantaretii si-au retras plangerea

Cantaretii Jador si Mario Fresh au fost implicati weekendul trecut intr-un conflict in statiunea Mamaia. Cei doi au fost agresati la iesirea dintr-un club din nordul nolcaitati de alti barbati. Alaturi.

Mario Fresh si Jador surprind pe toata lumea! Ce au declarat despre atacatorii lor. Noi informatii ies la lumina

Cantaretii Jador si Mario Fresh au fost audiati astazi dupa ce au fost batuti in parcarea unui club din Mamaia. La finalul mai multor ore de explicatii, ei au renuntat la plangerea penala si au anuntat ca s-au impacat cu atacatorii lor.

Jador si Mario Fresh, din nou la Politie. De ce au fost chemati din nou cei doi in fata anchetatorilor

Jador si Mario Fresh sunt asteptati astazi sa ajunga in fata anchetatorilor din Constanta, potrivit unor surse. Cei doi ar trebui sa dea explicatii dupa ce weekend-ul trecut au fost atacati la iesirea dintr-un club din statiunea Mamaia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )