Libnet.ro
UNICEF

20:15

Starea de sanatate a lui Marcel Pavel s-a inrautatit in ultimele zile. Artistul a marturisit ca a fost cu un picior in groapa (VIDEO)

B1 B1,
Starea de sanatate a lui Marcel Pavel s-a inrautatit in ultimele zile. Artistul a marturisit ca a fost cu un picior in groapa (VIDEO)

Starea de sanatate a lui Marcel Pavel s-a inrautatit in ultimele zile de spitalizare, din cauza infectarii cu noul coronavirus, dar si a unei duble pneumonii pe care a facut-o din cauza conditiilor de pe. continuă pe B1

Cu cine s-a intalnit Marcel Pavel inainte sa fie diagnosticat cu coronavirus

Celebrul artist Marcel Pavel a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, iar in prezent este internat la Matei Bals. Artistul a povestit intr-un mesaj pe contul personal de Facebook care este starea actuala de.

Marcel Pavel, nou mesaj de pe patul de spital: Acum ma simpt ceva MAI RAU! Ma afecteaza cel mai tare zona plamanilor

Marcel Pavel a facut noi declaratii de pe patul de spital dupa ce a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Acuzat ca ar fi fost platit sa se infecteze cu virusul chinezesc, Marcel Pavel a transmis un mesaj dur la.

Victor Ciutacu, contrazis de Teo Trandafir: E fake news. Marcel Pavel, confirmat cu Covid-19, nu a fost in emisiune la Kanal D

Victor Ciutacu, realizator la Romania Tv, care a lansat in spatiul public teoria potrivit careia Marcel Pavel, infectat cu coronavirus, ar fi filmat si pentru Kanal D si ProTv, este contrazis de realizatoarea Teo.

Sinteza zilei. A fost platit Marcel Pavel ca sa spuna ca este infectat cu noul coronavirus? Reactia artistului

Marcel Pavel este tinta unor acuze halucinante dupa anuntul ca a fost infectat cu noul coronavirus.

Bomba zilei. Marcel Pavel cere daune uriase in instanta

Marcel Pavel este tinta unor acuze halucinante dupa anuntul ca a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul i-a ingropat pe mincinosi cu probe, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, si anunta ca va cere daune uriase in instanta.

Val de infectari cu coronavirus la Antena 1: Celebra cantareata Ami, anunt de ultima ora, dupa ce a filmat alaturi de Marcel Pavel si Ozana Barabancea

Dupa un val de infectari cu COVID-19 care a lovit din plin vedetele Antenei 1, iata ca apar si vesti bune. Celebra cantareata Ami, desia fost prezenta la filmari alaturi de Marcel Pavel, Ozana.

inca o vedeta de la Antena 1, infectata cu coronavirus, dupa ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea si Andrei Stefanescu au fost testati pozitiv

Dupa ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea si Andrei Stefanescu au fost confirmati pozitiv cu COVID-19, acum s-a aflat ca si Adriana Trandafir este infectata cu coronavirus. Asupra actritei existau suspiciuni.

Acuzatii extrem de grave la adresa lui Marcel Pavel. Internautii sustin ca ar fi fost platit sa se imbolnaveasca si sa stea 2 saptamani in spital

Artistul Marcel Pavel a fost diagnosticat cu COVID-19, iar vestea a venit in ziua de joi. indragitul cantaret este in prezent internat la Spitalul Matei Bals din Capitala si sufera, asa cum a povestit chiar.

Prima fotografie cu Marcel Pavel pe patul de spital. Ce le transmite artistul fanilor internauti (FOTO)

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu noul coronavirus, iar in prezent este internat la Matei Bals. indragitul artist a fost testat pozitiv pentru COVID-19 in urma cu cateva zile, iar recent a declarat pe.

Marcel Pavel, primul mesaj din spital: Aceasta nenorocire care s-a abatut asupra mea, fiindu-mi aproape fatala

Marcel Pavel a transmis primul mesaj pe o retea sociala dupa ce a fost internat in spital, fiind confirmat pozitiv cu coronavirus.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )