Libnet.ro
UNICEF

01:05

Totul e ADEVARAT! Ce s-a intamplat acasa la Stefan Banica Jr.: AM PIERDUT...

B1 B1,
Totul e ADEVARAT! Ce s-a intamplat acasa la Stefan Banica Jr.: AM PIERDUT...

Stefan Banica Jr. nu concepe sa fie departe de familia sa de sarbatori. Artistul a marturisit ca oriunde s-ar afla face tot posibilul pentru a ajunge sa fie alaturi de familia sa. continuă pe B1

Si-a dus prietenii la SUBSOL, a TAIAT SEMNALUL la telefon si apoi... Da, acesta e iNTREGUL ADEVAR: Gestul SOCANT facut de STEFAN BANICA JR.!

Stefan Banica Jr. a vrut discretie maxima la aniversarea zilei sale de nastere. Prin urmare, el si-a invitat familia si cativa prieteni foarte apropiati la petrecere intr-un club aflat la subsolul unei.

Ce s-a intamplat intre ANDREEA MARIN si LAVINIA PARVA: E adevarat, STEFAN BANICA JR. a fost doar SPECTATOR!

Andreea Marin a ramas complet indiferenta la aflarea vestii ca Stefan Banica Jr. este, din nou, tata. DOLIU LA ANTENA 1! VESTEA MORTII I-A iNTRISTAT PE TOTI! AU OPRIT FILMARILE! Un mesaj postat.

Ce a facut fetita Andreei Marin cand l-a vazut pe baietelul lui Stefan Banica Jr. A povestit emotionata

Sotia lui Stefan Banica Jr a nascut, saptamana trecuta, un baietel care a primit numele Alexandru. Violeta, fata pe care artistul o are cu Andreea Marin, a mers sa isi vada fratiorul vitreg, iar fosta Zana a surprizelor a povestit care a fost prima reactie. Andreea Marin a marturisit emotionata ca Violeta astepta cu drag [] .

Stefan Banica Jr face anuntul SOC: Care a fost reactia Mihaelei Radulescu!

Dupa ce Stefan Banica a facut, in decembrie anul trecut, anuntul ca va deveni tata din nou, toata lumea s-a intrebat cum vor reactiona fostele sale sotii, Mihaela Radulescu si Andreea Marin.

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, in premiera: Stefan Banica Jr si Mihai Bendeac au recunoscut totul...

Mihai Bendeac si-a dat seama ca vrea sa aiba un copil. Asta dupa ce s-a dovedit a fi bona perfecta pentru nepotica Deliei si pentru copiii concurentilor veniti la X Factor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )