Libnet.ro
UNICEF

16:31

Trompetistul jazz Wallace Roney a murit din cauza complicatiilor provocate de Covid-19. Artistul avea 59 de ani

Adevărul Adevărul,
Trompetistul jazz Wallace Roney a murit din cauza complicatiilor provocate de Covid-19. Artistul avea 59 de ani

Trompetistul jazz Wallace Roney a decedat marti, la varsta de 59 de ani, din cauza unor complicatii provocate de Covid-19, potrivit New York Times. continuă pe Adevărul

Jurnalista Maria Mercader a murit din cauza coronavirus la doar 54 de ani

Maria Mercader, un cunoscut jurnalist al postului de stiri CBS News din Statele Unite, a murit din cauza infectiei cu coronavirus, la numai 54 de ani.

Povestea tinerei de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului

Femeia de 27 de ani din judetul Botosani care a murit duminica din cauza coronavirusului este cea mai tanara persoana decedata in Romania de la declansarea pandemiei. Potrivit primarului localitatii din care provine tanara, ea ar fi contractat virusul de la frati de-ai sai care s-au intors din Marea Britanie pentru a participa la funeraliile mamei, scrie Agerpres.

inca doi romani au murit din cauza coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 82

Numarul deceselor din cauza coronavirus a urcat la 82. Ultima victima este un barbat din Mures.

Andrew Jack, actorul din Star Wars, a murit din cauza infectiei cu coronavirus

Actorul englez Andrew Jack, cunoscut pentru rolurile sale din filmele Star Wars a murit din cauza infectiei cu COVID-19. Anuntul a fost facut de impresarul sau.

Alti 3 romani din strainatate au murit din cauza coronavirusului. Bilantul urca la 19 decese si 94 de cazuri de infectare

Alti trei romani din strainatate, din Franta si din Marea Britanie, au murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand marti la 19. 94 de cetateni romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19, de la inceputul pandemiei.

inca un roman din strainatate a murit din cauza coronavirusului Bilantul - 12 romani din diaspora au decedat de la inceputul pandemiei

Inca un roman din strainatate a murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand duminica la 12. Pana in prezent, 73 de cetateni romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19.

Neurochirurgul James T. Goodrich, specializat in separarea siamezilor, a murit din cauza Covid-19

Neurochirurgul James T. Goodrich, specializat in separarea siamezilor uniti in zona craniului, a mur.

Alan Merrill, compozitorul I Love Rock and Roll, a murit din cauza COVID-19. Mesajul trist al fiicei sale

Cantaretul si compozitorul Alan Merrill, cel mai bine cunoscut pentru hitul I Love RockNRoll, a murit la varsta de 69 de ani din cauza complicatiilor provocate de coronavirus.

Un fost campion european a murit din cauza coronavirusului, dupa ce si-a pierdut mama si sora din acelasi motiv

Un fost campion european a murit din cauza infectarii cu coronavirus, la scurt timp dupa ce isi pierduse atat mama, cat si sora din pricina aceluiasi diagnostic.

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 40 Unul dintre pacienti este o tanara de 27 de ani, fiind cel mai tanar roman decedat din cauza COVID-19

Alti doi pacienti au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor in Romania a ajuns duminica la 40. Este vorba despre o tanara de 27 de ani din Botosani si despre un barbat de 71 de ani. Povestea tinerei de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului.

ştiri din Monden

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )