Libnet.ro
UNICEF

22:15

Vedetele si-au inchis afacerile din cauza pandemiei Coronavirus

ADPM ADPM,
Vedetele si-au inchis afacerile din cauza pandemiei Coronavirus

Incepand de ieri, autoritatile au luat decizia ca in Romania sa se inchida toate restaurantele, barurile, cafenelele, saloanele de infrumusetare. Iar asta le-a afectat si pe unele dintre vedetele autohtone cu afaceri in aceste domenii. continuă pe ADPM

CORONAVIRUS |Ungaria si-a inchis granitele din cauza pandemiei de COVID-19

Premierul Ungariei a anuntat inchiderea granitelor pentru toti cetatenii straini, in incercarea autoritatilor de a tine sub control raspandirea noului coronavirus. Cetatenii Ungariei mai pot intra in.

Sondaj IRES: Trei sferturi dintre romani declara ca se tem pentru vietile lor si ale familiilor lor din cauza pandemiei de coronavirus

Trei sferturi dintre romani declara ca se tem pentru vietile lor si ale familiilor lor din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit unui sondaj IRES realizat in perioada 16-17 martie. Sentimentele de teama si.

Eurovision 2020, amanat pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus. Premiera negativa in cei 64 de ani de existenta

Editia din 2020 a Concursului Muzical Eurovision, care trebuia sa aiba loc in luna mai la Rotterdam, Olanda, a fost amanata pentru anul 2021 din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit The Guardian. Astfel,.

Surse: UEFA a amanat Campionatul European din cauza pandemiei de coronavirus

Surse spun ca UEFA amana cu un an disputarea Campionatului European de fotbal masculin, din cauza pandemiei de coronavirus.

Campionatele Europene de gimnastica, anulate din cauza pandemiei de coronavirus

Campionatele Europene de gimnastica artistica, de gimnastica ritmica si de trampolina din acest an au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat Uniunea Europeana de Gimnastica UEG) pe site-ul sau oficial.

Turneul de la Roland Garros, amanat din cauza pandemiei de coronavirus

Celebrul turneu de tenis de la Roland Garros este si el amanat din cauza noului coronavirus Covid-19. Competitia urma sa aiba loc intre 24 mai si 7 iunie, dar organizatorii anunta ca aceasta va avea loc.

Vanzarile de arme explodeaza in SUA, din cauza pandemiei cu noul coronavirus

Vanzarile de arme de foc au explodat in California, New York si Washington, din cauza pandemiei de coronavirus.

Rusia isi inchide frontierele pentru cetatenii straini din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus

Premierul rus Mihail Misustin a anuntat ca Rusia isi va inchide de miercuri pana la 1 mai frontierele pentru cetatenii straini, din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus. Aceasta masura.

CORONAVIRUS |Compania Ryanair isi va tine avioanele la sol, din cauza pandemiei de COVID-19

Compania aeriana Ryanair a anuntat ca are in plan tinerea la sol a avioanelor sale din Europa, pentru urmatoarele 7-10 zile, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia vizeaza majoritatea avioanelor din cele.

Concursul Eurovision a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus

Concursul Eurovision a fost anulat, au anuntat miercuri organizatorii. Cel mai probabil, competitia ar urma sa aiba loc abia anul viitor, in 2021.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )