Libnet.ro
UNICEF

14:15

Andreea Balan are un nou iubit. Cine este barbatul FOTO

Adevărul Adevărul,
Andreea Balan are un nou iubit. Cine este barbatul FOTO

Cantareata Andreea Balan 36 de ani) are un nou iubit, dupa sase luni de la despartirea de sotul ei, actorul George Burcea 32 de ani). Cei doi au fost surprinsi impreuna pe litoral. continuă pe Adevărul

Andreea Balan are un nou iubit. El este barbatul alaturi de care a uitat complet de divort si s-a distrat in Vama Veche (GALERIE FOTO)

Viata Andreei Balan pare sa se fi linistit, macar pentru moment. Dupa o jumatate de an in lumina reflectoarelor si un divort plin de scandal, cantareata pare ca si-a gasit linista in bratele unui alt.

Ministrul Muncii anunta ca stie cine este barbatul care a amenintat-o cu moartea: Am informatii...

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, sustine ca are informatii potrivit carora pensionarul care a amenintat-o cu moartea duminica, la conferinta de presa, ar fi fost adus acolo de PSD. in ce priveste solicitarea acestuia, de crestere a pensiilor, oficialul promite ca aceste se vor mari.

Surpriza! Cine este noul iubit al Andreei Balan si cu ce se ocupa. Mare legatura cu o prezentatoare TV

Andreea Balan a uitat de casnicia nereusita prin care a trecut cu George Burcea si a fost surprinsa in timp ce se distra la mare de curand, cu noul ei iubit. Cei doi au fost fotografiati la Vama Veche, iar imaginile arata ca ei traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Apropiatii lor spun ca ar fi impreuna de aproximativ trei saptamani.

Cine este noul iubit al Andreei Balan

Soarele pare sa fi iesit din nou pe strada Andreei Balan, dupa despartirea de George Burcea. Weekend-ul trecut, artista s-a afisat la mare cu noul barbat din viata ei. Iata despre cine este vorba! .

Andreea Balan, surprinsa pe plaja in Vama Veche. Ce face cantareata dimineata la rasarit (GALERIE FOTO)

Dupa ce a implinit frumoasa varsta de 36 de ani si si-a serbat ziua de nastere, Andreea Balan si-a facut bagajele si a fugit la mare. Cantareata se racoreste la piscina si posteaza toate imaginile pe.

Cine este si cum arata Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Balan

Pare sa fi rasarit soarele pe strada Andreei Balan. Cantareata a fost surprinsa indragostita lulea la malul marii, alaturi de nimeni altul decat noului ei iunit, Tiberiu Argint. Relatia a fost scoasa la.

Rares Bogdan arunca bomba. Cine este de vina pentru criza Covid din Romania: Populatia si autoritatile nu sunt vinovate

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan sustine ca populatia nu este vinovata pentru cresterea numarului de cazuri. El declara ca presa este vinovata pentru raspandirea stirilor false. Rares Bogdan i-a sfatuit pe jurnalisti sa faca mai multe eforturi pentru prezentarea cazurilor dramatice ale pacientilor infectati cu cumplitul virus.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )