Libnet.ro
UNICEF

07:00

Andreea Balan are un nou iubit. El este barbatul alaturi de care a uitat complet de divort si s-a distrat in Vama Veche (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Andreea Balan are un nou iubit. El este barbatul alaturi de care a uitat complet de divort si s-a distrat in Vama Veche (GALERIE FOTO)

Viata Andreei Balan pare sa se fi linistit, macar pentru moment. Dupa o jumatate de an in lumina reflectoarelor si un divort plin de scandal, cantareata pare ca si-a gasit linista in bratele unui alt. continuă pe B1

Andreea Balan a dat fuga la mare. Vedeta a surprins rasaritul soarelui chiar de pe plaja (FOTO VIDEO)

Andreea Balan a vrut sa uite de grijile de zi cu zi si a realizat ca este timpul pentru o escapada la mare. Zis si facut pentru ca artista a vrut sa se bucure de atmosfera de pe litoral in acest weekend si.

Andreea Balan, surprinsa pe plaja in Vama Veche. Ce face cantareata dimineata la rasarit (GALERIE FOTO)

Dupa ce a implinit frumoasa varsta de 36 de ani si si-a serbat ziua de nastere, Andreea Balan si-a facut bagajele si a fugit la mare. Cantareata se racoreste la piscina si posteaza toate imaginile pe.

Ministrul Muncii anunta ca stie cine este barbatul care a amenintat-o cu moartea: Am informatii...

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, sustine ca are informatii potrivit carora pensionarul care a amenintat-o cu moartea duminica, la conferinta de presa, ar fi fost adus acolo de PSD. in ce priveste solicitarea acestuia, de crestere a pensiilor, oficialul promite ca aceste se vor mari.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )