Libnet.ro
UNICEF

10:00

Andreea Balan, surprinsa pe plaja in Vama Veche. Ce face cantareata dimineata la rasarit (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Andreea Balan, surprinsa pe plaja in Vama Veche. Ce face cantareata dimineata la rasarit (GALERIE FOTO)

Dupa ce a implinit frumoasa varsta de 36 de ani si si-a serbat ziua de nastere, Andreea Balan si-a facut bagajele si a fugit la mare. Cantareata se racoreste la piscina si posteaza toate imaginile pe. continuă pe B1

Andreea Balan a dat fuga la mare. Vedeta a surprins rasaritul soarelui chiar de pe plaja (FOTO VIDEO)

Andreea Balan a vrut sa uite de grijile de zi cu zi si a realizat ca este timpul pentru o escapada la mare. Zis si facut pentru ca artista a vrut sa se bucure de atmosfera de pe litoral in acest weekend si.

Distractie cu droguri de mare risc in Vama Veche. Politia a intervenit in forta

Droguri in Vama Veche. Politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate si procurorii DIICOT au organizat in weekend, in statiunea Vama Veche, o actiune pentru combaterea traficului si consumului ilicit de droguri.

Festivalul Drogurilor la Vama Veche. Ce au descoperit politistii

Politistii au facut razie in Vama Veche, in weekendul trecut. in cadrul actiunii, au fost prinse 15 persoane care detineau substante interzise sicare s-au ales cu dosare penale pentru trafic si consum de.

VIDEO Vama Veche este nonconformista si in pandemie de coronavirus: in august o sa bubuie

Tinerii care au ales sa petreaca zilele toride de vara in Vama Veche nu respecta nicio regula de distantare fizica. O recunosc chiar ei: Din cate am vazut nici macar 0,0001 la suta nu poarta masca. Nici eu, mea culpa,.

Campanie pentru respectarea masurilor anti-Covid: No more free hugs in Vama Veche si in 2 Mai

Primaria comunei Limanu a lansat, vineri, o campanie de informare si constientizare privind importanta respectarii regulilor pentru limitarea extinderii imbolnavirilor in Vama Veche si 2 Mai, numita No more free hugs.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )