Libnet.ro
UNICEF

15:32

Asa si-a sarbatorit Andreea Balan ziua de nastere. Fetitele acesteia au surprins-o in cel mai placut mod posibil (FOTO VIDEO)

B1 B1,
Asa si-a sarbatorit Andreea Balan ziua de nastere. Fetitele acesteia au surprins-o in cel mai placut mod posibil (FOTO VIDEO)

Andreea Balan implineste marti, 23 iunie, varsta de 36 de ani. Momentele dificile s-au tinut lant in ultima perioada pentru celebra artista, insa aceasta reuseste sa treaca peste orice obstacol cu. continuă pe B1

Care a fost mesajul pe care l-am primit Andreea Balan de ziua ei? Vedeta a implinit frumoasa varsta de 36 de ani, iar tatal ei i-a transmis un mesaj emotionant

Andreea Balan a avut un an incredibil, care a culminat cu despartirea de George Burcea, insa optimismul nu a parasit-o pe solista, care a scris azi, de ziua ei, un mesaj pozitiv pe Instagram. Tot un mesaj.

Putina lume stie ce nota a luat Andreea Balan la examenul maturitatii: Credeam ca asta e normalitatea

In ultimele luni, Andreea Balan a aparut destul de des in spatiul public in urma separarii de George Burcea. Dincolo de succesul de care se bucura acum, Andreea Balan a trecut prin momente dificile. Putini cuno.

Andreea Balan a fost criticata dur din cauza unei fotografii postata pe retelele de socializare: Parca ai 50 de ani

Stim cu totii ca Andreea Balan este frumoasa, are succes, are doua fetite minunate si infrunta mereu cu brio orice obstacol care ii apare in cale. Aceasta a postat pe retelele de socializare o imagine in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )