Libnet.ro
UNICEF

13:00

Anuntul TRIST tocmai a fost facut: Din pacate, este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

B1 B1,
Anuntul TRIST tocmai a fost facut: Din pacate, este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Stefan Banica are probleme financiare! Firma artistului are mari datorii la stat: Mabel Concert SRL, prin care acesta isi desfasoara activitatile din domeniul artistic avea in 2017 datorii de 1. continuă pe B1

SOC la ANTENA 1! ACCIDENTUL a fost CUMPLIT! Din pacate, Dani Otil ...

Dani Otil, indragitul prezentator de la Antena 1,si-a uimit fanii virtuali cu ultima poza pe care a publicat-o pe Instagram.

ADIO, Gheorghe Turda! DESPARTIRE extrem de DUREROASA in MUZICA POPULARA! Anuntul TRIST a fost CONFIRMAT

Indragitul interpret de muzica populara, Gheorghe Turda, a trait o poveste de iubire alaturi de Nicoleta Voicu, tot interpreta de muzica populara, aproximativ un an.

Motiunea impotriva lui Tudorel Toader a fost amanata din nou

UPDATE - Motiunea impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost amanata din nou. Este pentru a treia oara cand senatorii iau aceasta decizie. UPDATE Este o zi ca multe altele, in care.

LACRIMI in muzica POPULARA pentru Elena Merisoreanu! Din pacate, MEDICII au facut ANUNTUL TRIST! Operatia NU a reusit

Elena Merisoreanu, este una dintre cele mai indragite interprete de muzica populara din Romania. Din pacate, ea s-a confruntat cu probleme grave de sanatate.

Din pacate, trupul Biancai Dragusanu a cedat! Tragedie in lumea mondena: Vedeta a fost batuta cu bestialitate si...

Detalii incendiare din trecutul amoros al Biancai Dragusanu au iesit acum la suprafata! DOLIU LA PRO TV! ANUNT SOC DESPRE PAVEL BARTOS! DIN PACATE, ACUM TOTUL SE CONFIRMA!IMAGINI DE LA LOCUL TRAGEDIEI.

HORIA MOCULESCU a cedat! Din pacate, BOALA si-a spus cuvantul! S-a intamplat DUPA OPERATIE

Horia Moculescu este unul dintre cei mai mari si mai renumiti compozitori din Romania! Din pacate, de curand s-a confruntat cu cateva probleme medicale. Chiar el a vorbit despre momentele grele prin care a.

Cristian Busoi: Bugetul Capitalei este facut din pix. Nu vom vota asa ceva

PNL va vota impotriva proiectului de buget al Capitalei, pentru ca acesta este facut din pix, cu venituri supraevaluate, a declarat joi presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, el precizand ca doar.

A fost decazuta din drepturile parintesti, iar copilul de doi ani i-a fost luat de autoritatile italiene. intr-o zi, romanca s-a dus sa il viziteze. A profitat ca nu o vede nimeni si l-a furat pe micut. Acum este cautata peste tot

A fost decazuta din drepturile parintesti, iar copilul de doi ani i-a fost luat de autoritatile din Meta di Sorrento, langa Napoli. Doar ca romanca nu s-a impacat cu gandul ca isi va pierde copilul,.

Gabriela Birsan a fost eliberata din functia de judecator la inalta Curte. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind eliberarea din functia de judecator la inalta Curte de Casatie si Justitie a Gabrielei-Victoria Birsan. Judecatoarea a fost eliberata din.

Din pacate, o veste trista! Este vorba despre indragita MARIA CIOBANU! A fost ultimul cantec!

Maria Ciobanu traieste la Los Angeles de ceva timp! Prin urmare, indragita interpreta de muzica populara si-a petrecutziua de nastere departe de Romania, din cauza problemelor de sanatate ale.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )