Libnet.ro
UNICEF

00:06

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

B1 B1,
Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

Firma prin care Stefan Banica Jr. isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase la stat. continuă pe B1

S-A TERMINAT! Din pacate, este vorba de Monica Davidescu si Aurelian Temisan. Nimeni NU SE ASTEPTA la asta... Fanii sunt in lacrimi

Veste trista pentru fanii cuplului Monica Davidescu si Aurelian Temisan! ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTA DESPRE MAREA ACTRITA A FOST CONFIRMATA! CU REGRET VA ANUNTAM CA. Dupa 7 ani de Boeing.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a vorbit in premiera despre problemele de sanatate! Vedeta a recunoscut faptul ca este nevoita sa suporte o interventie chirurgicala delicata.

VIOREL LIS a cedat: Din pacate anuntul trist a fost facut, in lacrimi, chiar de sotia sa, Oana Lis...

Viorel Lis nu inceteaza sa uimeasca lumea mondena. Aceasta estefotogafia in care apare fostul primar al Captalei, care a facut furori pe internet.

Din pacate anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Vesti proaste pentru Viorel Lis. Fostul edil are mari probleme de sanatate. Viorel Lis a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai recunoasca persoanele din jurul lui. Odata cu aparitia bolii, au.

Stefan Banica Jr face anuntul soc: Da, e vorba de foarte multi bani la mijloc... Din pacate...

Stefan Banica Jr. pare sa o duca din ce in ce mai bine. Averea cantaretului s-a dublat in ultimul an.

Cand va fi inaugurata soseaua de centura a Sucevei. Anuntul a fost facut de ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost prezent miercuri, 14 august, la Suceava, unde a inspectat lucrarile la ruta ocolitoare, care ar trebui sa scoata traficul greu din oras. Dupa vizita in teren, ministrul a anuntat data la care va fi inaugurata soseaua inceputa in urma cu mai bine de un deceniu.

ULTIMA SANSA pentru Mihai Constantinescu! Artistul, tratat cu metode NECONVENTIONALE. Monica Pop: Din pacate, patologia este veche si ampla!

Mihai Constantinescu traverseaza momente cumplite. Cantaretul este in coma de circa trei luni la Spitalul Floreasca. Medicii ar putea apelasi la metode neconventionale pentru a-l trezi pe.

Jurnalul SECRET al lui Arsenie Boca: Profetiile care dau fiori romanilor, chiar de Sfanta Maria! Totul a fost facut public...

Jurnalul secret al lui Arsenie Boca contine 137 de predici si invataturi nepublicate in timpul vietii. Caietul cu invataturi dateaza din anii19461950, are circa 270 de pagini, si a fost scris.

Cea mai adanca piscina din lume este o minune tehnologica: unde te poti scufunda

Fascinatia pentru superlative absolute a dus la unele dintre cele mai interesante construtii umane. Printre ele, se numara si cea mai adanca piscina. in timp ce Burj Khalifa din Dubai.

Toate persoanele ranite in accidentul de pe DN 7 au fost externate din spital

Toate cele sase persoane ranite duminica in accidentul de microbuz de pe DN7,de la Caineni, care au fost aduse cu ambulantele la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) din Sibiu, au fost externate, a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )