Libnet.ro
UNICEF

14:47

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate, e vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

B1 B1,
Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate, e vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Stefan Banica Jr. pare sa se confrunte cu importante probleme financiare. DOAMNE, CE DRAMA! MAREA ACTRITA E GRAV BOLNAVA! NU-SI MAI RECUNOASTE NICI PROPRIA CASA! TOATA TARA E iN STARE DE SOC Mabel. continuă pe B1

NU mai putea RESPIRA... Anuntul TRIST a fost facut: Din pacate, este vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a facut, in premiera, marturisiri despre problemele sale de sanatate.

Seful Directiei Generale Antifrauda Fiscala a fost schimbat din functie

Seful Directiei Generale Antifrauda Fiscala, Virgil Pirvulescu, a fost schimbat din functie, printr-o decizie a premierului Viorica Dancila, publicata in Monitorul Oficial.

Doamne, ce DRAMA! Este vorba despre Fuego! ANUNTUL tocmai a fost facut!

Indragitul artist Paul Surugiu, cunoscut sub numele de Fuego, a scris un nou mesaj emotionant pe pagina sa Facebook. Mesajul scris estedespre cariera sa muzicala si despre viitoarele sale.

SOC pe scena TEATRULUI ROMANESC! Tocmai a fost facut ANUNTUL despre Florin Zamfirescu

Marele actor Florin Zamfirescu sarbatoreste, pe 12 aprilie, ziua de nastere. Va implini frumoasa varsta de 70 de ani.

Petre Roman: Sunt profund indignat ca anuntul privind dosarul Revolutiei a fost facut de Augustin Lazar

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat, luni, ca Sectia militara din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a trimis in instanta dosarul Revolutiei. El a precizat ca.

ADIO, MAESTRE! Din pacate, Carmen Harra a avut DREPTATE! I-a prevestit MOARTEA!

Carmen Harra este una dintre cele mai celebre prezicatoare! Ea a devenit cunoscuta dupa ce a facut mai multe profetii despre vedetele din Romania si nu numai. Harra a vorbit in urma cu mai mult timp si despr.

Andrei Caramitru revine cu scuze dupa postarea de pe Facebook: Din pacate am folosit un termen pe care nu trebuia sa il folosesc - holocaust/ Dear Ambassador David Saranga - all my apologies.

Intr-o postare pe Facebook Andrei Caramitru a acuzat PSD ca este responsabil de holocaustul Romaniei. Ulterior a schimbat formularea nefericita cu genocidul Romaniei! A urmat reactia ambasadorului Israelului care il invita pe Caramitru sa se documenteze mai mult. Consilierul lui Barna a revenit cu explicatii in aceasta noapte: Pentru mine Holocaustul este simbolul absolut al raului si, din greseala, l-am folosit initial pentru a descrie durerea prin care trecem. insa - evident - situatia noastra nu poate fi comparata cu adevaratul Holocaust.

Tariceanu, despre vizita in SUA:Demersul meu nu a fost facut pe cale oficiala, prin Ministerul de Externe

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat ca vizita sa in Statele Unite ale Americii a fost aranjata de o firma de consultanta, care a facut activitatea de lobby pe langa autoritatile americane. El l-a acuzat pe ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, de faptul ca nu a fost in stare sa aranjeze o vizita oficiala pentru un premier al Romaniei, pentru presedintele Senatului sau al Camerei Deputatilor.

Procurorul Mircea Negulescu, zis Portocala, a fost exclus din magistratura

Un complet de 5 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie a decis luni, 8 aprilie 2019, excluderea din magistratura a lui Mircea Negulescu, zis Portocala, fost procuror la DNA Ploiesti. Minuta.

ştiri din Monden

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )