Libnet.ro
UNICEF

01:05

CUTREMURATOR! Dupa moartea CRISTINEI TOPESCU, o noua tragedie socheaza Romania! Lacrimi pentru marele cantaret...

B1 B1,
CUTREMURATOR! Dupa moartea CRISTINEI TOPESCU, o noua tragedie socheaza Romania! Lacrimi pentru marele cantaret...

Marele cantaret Garbis Dedeian s-a stins din viata, la varsta de 61 de ani. LACRIMI PENTRU MARA BANICA! A MURIT FULGERATOR! VESTEA NEAGRA A SOCAT TOATA ROMANIA GALERIE FOTO) Acesta a fost un. continuă pe B1

Adriana Bahmuteanu, mesaj cutremurator dupa moartea Cristinei Topescu. Ce s-a intamplat cu ea in ultimii ani

Decesul Cristinei Topescu a trezit foarte multe semne de intrebare, mai ales dupa aflarea detaliilor despre modul in care a sfarsit fosta prezentatoare TV. A fost facut public faptul ca vedeta fusese gasita fara suflare. Ramasitele pamantesti ale acesteia se aflau intr-o stare de degradare severa. Adriana Bahmuteanu, mesaj cutremurator dupa moartea Cristinei Topescu Printre .

STEFAN BANICA JR, mesaj cutremurator dupa moartea Cristinei Topescu: A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea

Moartea tragica a realizatoarei tv Cristina Topescu a socat intreaga tara. Printre vedetele care au reactionat la aflarea vestii se numara si celebrul cantaret Stefan Banica Jr. Acesta a publica.

Stefan Banica Jr., criticat dur de Costin Marculescu dupa moartea Cristinei Topescu. A batut-o de zeci de ori

Cristina Topescu, fiica fostului comentator sportiv Cristian Topescu, o jurnalista importanta in Romania, a murit la varsta de 59 de ani. Acum, dupa tragedie, multi au inceput sa dezgroape lucruri din trecutul jurnalistei. Unele dintre ele, din pacate, nu sunt dintre cele mai bune. Stefan Banica Jr. , criticat dur de Costin Marculescu dupa moartea Cristinei .

Andreea Esca, muta de durere dupa moartea Cristinei Topescu. Ce gest a facut la aflarea vestii dureroase

Au fost colege in anii 90 la o televiziune, iar acum prietenia lor a ramas o amintire. Andreea Esca s-a aratat muta de durere dupa moartea jurnalistei Cristina Topescu. Andreea Esca, muta de durere dupa moartea Cristinei Topescu Cristina Topescu a murit pe 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani. Fiica celebrului comentator sportiv .

Iuliana Marciuc a rabufnit, dupa moartea Cristinei Topescu. Unde au fost prietenii de a murit atat de singura?

Pe langa Mircea Badea, care a povestit ce bine i-a adus in viata Cristina Topescu, si Iuliana Marciuc a comentat trecerea in nefiinta a jurnalistei, numita blanda si buna de toti cei care au cunoscut-o. Sotia lui Adrian Enache a rabufnit dupa moartea fiicei lui Cristian Topescu. Iuliana Marciuc a rabufnit dupa moartea Cristinei Topescu .

Mircea Badea, in stare de soc dupa moartea Cristinei Topescu. Ce gest a facut fosta prezentatoare pentru el si Mihai Gadea

Mircea Badea este in stare de soc dupa moartea colegei sale Cristina Topescu. Ce gest a facut prezentatoarea pentru el si Mihai Gadea? Ea ne-a dat sansa sa ne implicam intr-o situatie. Mircea Badea, in stare de soc dupa moartea Cristinei Topescu Realizatorul emisiunii in gura presei a vorbit despre Cristina Topescu, una dintre vocile .

Ce a facut Tudor Chirila, dupa moartea Cristinei Topescu. Ea l-a aparat in fata romanilor, dar gestul lui i-a dezamagit pe multi

Moartea fulgeratoare a Cristinei Topescu i-a socat si indurerat deopotriva pe multi. Cei care au cunoscut-o au vorbit sau au postat pe conturile de socializare ganduri despre fosta jurnalista, mai putin Tudor Chirila, pe care aceasta l-a aparat public in doua situatii in care a fost implicat artistul. Ce a facut Tudor Chirila, dupa moartea .

Mihai Gadea, mesaj dupa moartea Cristinei Topescu: Era un om foarte bun, foarte generos

Mihai Gadea a transmis un mesaj emotionant dupa moartea Cristinei Topescu.

Ingrid Mocanu a rabufnit dupa moartea Cristinei Topescu: Acum suntem dezbinati, ne uram mai mult decat oricand si ii izolam pe toti ceilalti

Ingrid Mocanu a rabufnit dupa moartea Cristinei Topescu! Era consiliera ministrului sanatatii, dezvaluire avocata, care puncteaza ca pe 30 si 31 s-a lucrat, s-a dat pontaj, s-au facut apoi state de plata. Luna asta deja s-a luat salariul. O fi fost platita pentru zilele alea? Ca la Dragnia asa era fapta: niste dudui luau bani si nu se duceau la serviciu. La actualul ministru al sanatatii nu se pune?, intreaba retoric avocata.

Andreea Esca, mesaj emotionant dupa moartea Cristinei Topescu: Eu sunt socata, muta

Andreea Escaisi exprima tristetea si revolta fata de moartea Cristinei Topescu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )