Libnet.ro
UNICEF

01:05

Declaratii soc ale Andreei Marin! Da, este vorba despre fiica sa si a lui Stefan Banica Jr! Toata lumea a ramas MASCA

B1 B1,
Declaratii soc ale Andreei Marin! Da, este vorba despre fiica sa si a lui Stefan Banica Jr! Toata lumea a ramas MASCA

Andreea Marin a vorbit pentru prima data despre reltia pe care o are cu fiica sa, Violeta! Prezentatoarea TV o creste pe Violeta singura, dupa divortul de Stefan Banica Jr. Asa ca de multe ori vedeta. continuă pe B1

Vestea tocmai a fost CONFIRMATA! Din pacate, da, este vorba despre MIHAI CONSTANTINESCU

Mihai Constantinescu se afla in continuare in spital. Surse medicale au declarat ca starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu este la fel, stationara,nefiind inregistrata nicio evolutie in acest.

Clipe TERIBILE pentru teatrul romanesc: Din pacate, este vorba despre Oana Pellea. Anuntul facut in urma cu putin timp. Milioane de fani sunt in lacrimi

Actorii teatrului romanesc trec prin clipe grele. Oana Pellea a publicat, marti, un mesaj revoltat pe pagina personala de Facebook. Actrita in varsta de 57 de ani acuza faptul ca nu a mai fost platita din.

Orban, despre impozitarea IT-istilor: Nu am nimic cu ei. Este vorba despre principiul echitatii fiscale

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca, atunci cand a vorbit despre impozitarea IT-istilor, a vorbit despre un principiu - cel al echitatii fiscale, considerand ca nu se pot crea privilegii pentru anumite categorii profesionale. Potrivit lui Orban, pe acelasi principiu care functioneaza acum ar trebui scutiti, de exemplu, profesorii de informatica, pentru ca ei ii formeaza pe IT-isti.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )