Libnet.ro
UNICEF

16:00

Era de asteptat! Stefan Banica Jr. a facut anuntul soc: Sunt un tip exigent...

B1 B1,
Era de asteptat! Stefan Banica Jr. a facut anuntul soc: Sunt un tip exigent...

Stefan Banica a avut parte de un moment emotionant in cadrul editiei a sasea X Factor. Atunci cand concurentul Valentin Paraschiv s-a prezentat pe scena si a povestit despre relatia dintre el si tatal. continuă pe B1

Salariul lui Stefan Banica Jr arunca in aer lumea mondena: Da, suma e cu adevarat impresionanta...

Suma uriasa pentru Stefan Banica junior de-a lungul celor 14 sezoane ale emisiunii Dansez pentru tine pe care le-a prezentat! Onorariul lui Banica junior era de 25. 000 de euro pe editie, adica 100. 000 d.

De acum i se zice razbunatorul! Ce i-a facut Stefan Banica Jr fostei iubite: Toate femeile din viata sa au ramas masca...

Stefan Banica Junior a castigat procesul cu fosta lui iubita, Camelia Constantinescu, femeia care i-a daruit un baiat, dupa o relatie de cinci ani! ceasta i-a cerut, printre altele, celebrului cantaret o.

Rasturnare de situatie... A avut loc casatoria secreta a lui Stefan Banica Jr: Incredibil cine a mai fost la nunta...

Stefan Banica Jr. nu este la prima casatorie, si tocmai din cauza ca toate celelalte mariaje ale lui au esuat, el s-a gandit sa nu mai faca publica uniunea dintre el si Lavinia Pirva. Jurnalistul.

DRAMA TOTALA pentru VIOREL LIS! S-a intamplat dupa CUTREMUR! Oana a facut anuntul SOCANT

Oana Lis a facut haz de necaz dupa cutremurul puternic care a zguduit Romania. Sotia lui Viorel Lis a postat pe retelele de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )