Libnet.ro
UNICEF

12:01

Fanii sunt in stare de SOC: STEFAN BANICA JR. a luat 80.0000 de euro si apoi... (FOTO)

B1 B1,
Fanii sunt in stare de SOC: STEFAN BANICA JR. a luat 80.0000 de euro si apoi... (FOTO)

Stefan Banica Jr. a fost suprins in trafic la volanulul unui BMW M4 cabriolet, o masina de peste 80. 000 de euro. Anterior, cantaretul folosea un SUV BMW x5. Tot un BMW M4 cabriolet a condus si Andreea. continuă pe B1

BOMBA la PRO TV! Incredibil ce a patit SMILEY la volan! S-a intamplat in timp ce facea LIVE PE FACEBOOK! Fanii sunt in stare de SOC (VIDEO)

Celebrul cantaret Smiley s-a filmat la volan in timp ce isi invita fanii sa urmareasca Vocea Romaniei si sa ii sustina echipa pe parcursul competitiei. Cantaretul este cel mai vechi jurat,.

Fanii sunt in stare de SOC: Actorul MIHAI BENDEAC s-a decis sa se mute intr-o GROTA... Ce se intampla cu X-Factor...

Actorul Mihai Bendeac s-a mutat de curand intr-un apartament pe care l-a prezentat chiar el fanilor inainte de inceputul showului X-Factor. Fanii au avut astfel ocazia de a vedea gusturile actorului in materie.

TRAGEDIE totala in lumea MANELELOR! Vestea MORTII a lovit ca un trasnet! DOLIU pentru CARMEN SERBAN! Fanii sunt in stare de SOC

Celebra manelista Carmen Serban a dezvaluit adevaratul motiv pentru care a slabit foarte tare in ultima perioada, desi nu a tinut nicio dieta. Pierderea kilogramelor are legatura cu moartea unei persoane.

LOVITURA cumplita pentru Smiley! A fost atacat de o cunoscuta VEDETA! Fanii sunt in stare de SOC

Iulia Albu a criticat una dintre tinutele pe care indragitul cantaret Smiley le-a purtat in public. Smiley Omul este un om ca noi toti. Are zile in care isi spala singur parbrizul masinii,.

E o adevarata BOMBA mondena: Stefan Banica jr. si frumoasa din trupa Asia...

Intr-un interviu, Sorana Darclee ex-ASIA)a povestit despre relatia pe care o are cu Stefan Banica Jr. care este varul ei primar. Faptul ca artistii sunt rude de sange, s-a aflat cu mult timp dupa ce ei.

E o adevarata bomba mondena: Stefan Banica jr. si frumoasa din trupa Asia...

Intr-un interviu, Sorana Darclee ex-ASIA)a povestit despre relatia pe care o are cu Stefan Banica Jr. care este varul ei primar. Faptul ca artistii sunt rude de sange, s-a aflat cu mult timp dupa ce ei.

Sotia lui Stefan Banica Jr. RUPE TACEREA: Primele declaratii despre momentele STANJENITOARE traite...

Lavinia Pirva a vorbit despre cateva momente stanjenitoare din copilarie. Sotia lui Stefan Banica Jr. era foarte suparata cand venea cineva in vizita la parintii sai deoarece fiecare persoana o.

ADEVARUL despre pozele DEOCHEATE cu Andreea Esca: CINE a luat decizia de publicare... Fanii sunt ULUITI... (FOTO)

La 45 de ani, Andreea Esca a facut furori in costum de baie! Stirista si-a surprins fanii cu fotografii sexy, din vacanta. Esca s-a pozat intr-un costum de baie galben din doua piese si a postat fotografiile.

Vestea trista a zilei: Adio, Schumacher! Fanii sunt in LACRIMI (VIDEO)

Fanii lui Michael Schumacher si-au amintit cu emotie de prima retragere a marelui campion din Formula 1. S-a intamplat in 2006 dupa cursa de la Monza, incheiata cu o victorie. Adio, Michael Schumacher la.

ştiri din Monden

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2538 seconds )