Libnet.ro
UNICEF

11:16

GATA! Lavinia Pirva a spus TOT ADEVARUL despre RELATIA ei cu Stefan Banica Jr.! NU MAI e niciun DUBIU! Dupa atatia ani, au luat DECIZIA FINALA

B1 B1,
GATA! Lavinia Pirva a spus TOT ADEVARUL despre RELATIA ei cu Stefan Banica Jr.! NU MAI e niciun DUBIU! Dupa atatia ani, au luat DECIZIA FINALA

Lavinia Pirva si Stefan Banica Jr formeaza unul dintre cele mai celebre cupluri din showbizul din Romania. Cantareata a. continuă pe B1

Adevarul despre relatia lui Meghan Markle cu Regina Elisabeta. Anuntul Casei Regale lamureste toate controversele

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a anuntat ca printul Harry si sotia sa, Meghan Markle, isi vor pierde titlurile regale, dar si accesul la fondurile publice. Mai mult decat atat, ducii de Sussex, care au decis sa se distanteze de Familia Regala, vor fi nevoiti sa returneze banii din taxe, care au fost .

Nicusor Dan, adevarul despre relatia sa cu Florian Coldea

Nicusor Dan a dat detalii despre relatia sa cu generalul r) SRI Florian Coldea. Acesta a declarat ca s-a intalnit o singura data cu Florian Coldea, cu ocazia unei receptii la Ambasada Frantei.

CUTREMUR MONDEN! S-a aflat adevarul despre relatia dintre ANAMARIA PRODAN SI LAURENTIU REGHECAMPF! Asta e prea de TOT! Imaginile vorbesc de la sine

Celebra impresara Anamaria Prodan a tinut sa risipeasca zvonurile despre o eventuala despartire de actualul sot Laurentiu Reghecampf. Prin urmare vedeta a publicat pe retelele de socializare mai multe.

Ce a facut Lavinia Pirva cu fiul lui Stefan Banica Jr. Imaginea care i-a topit pe fani

Lavinia Pirva si Stefan Banica formeaza un cuplu din 2013, iar in urma cu aproape un an au devenit parintii unui baietel pe nume Alexandru. Cum arata acum artista? Este intr-o forma de invidiat! Ce a facut Lavinia Pirva cu fiul lui Stefan Banica Jr Se pare ca lucrurile merg bine in familia Banica Jr. -Pirva, .

Cristina Siscanu, despre relatia cu Madalin Ionescu si copiii lui: Nu Petra mi-a spus pentru prima oara mama!

Povestea lor parea complicata la inceput, dar astazi se scrie simplu, pentru ca impreuna au reusit sa depaseasca fiecare hop, sa darame prejudecati. in timp ce isi facea incalzirea pentru Survivor, Cristina Siscanu a vorbit pentru Ok! despre cei care ii dau puterea sa continuie, despre viata alaturi de Madalin si copiii lor.

Reactia lui Babana dupa ce l-a vazut pe Sorin Bontea la Asia Express. Gestul lui spune tot despre relatia lor

Show-ul culinar de la Antena 1, Chefi la cutite s-a terminat de ceva vreme, insa unii dintre participanti au devenit adevarate vedete, chiar daca nu au castigat marele premiu. Printre ei sa afla si Razvan Babana, un personaj indragit de telespectatorii Antenei 1. Reactia lui Babana dupa ce l-a vazut pe Sorin Bontea la Asia .

Dezvaluiri uluitoare despre relatia dintre Cristina Topescu si mama ei. Nici macar nu a incercat sa isi sune fiica de Anul Nou

Mama Cristinei Topescu locuia de ceva timp in Bucuresti, insa nu si-ar fi sunat fiica in perioada sarbatorilor pentru ca jurnalista avea momente cand se izola de lume si nu mai raspundea la telefon. Sunt dezvaluirile facute de medicul Monica Pop, care sustine ca mama vedetei i s-a destainuit la ceremonia de incinerare. Dezvaluiri uluitoare .

De ce s-au despartit Laura Cosoi si Smiley. Actrita a spus adevarul despre vedeta PRO TV

Smiley si Laura Cosoi s-au despartit in urma cu opt ani, dar vorbele despre despartirea lor au continuat mult timp. Iata de ce s-au despartit Laura Cosoi si Smiley si ce a recunoscut actrita dupa mult timp. De ce s-au despartit Laura Cosoi si Smiley Smiley si Laura Cosoi au facut unul dintre cele mai .

Adevarul despre divortul dintre Anamaria Prodan si Reghe. Nu se vor mai putea ascunde! |EXCLUSIV

De cativa ani incoace, gura lumii nu mai tace. Carcotasii sunt pe urmele sotilor Reghecampf, pentru a vedea daca acestia mai sunt ori ba impreuna. Supozitiile s-au potolit pentru o perioada, insa au revenit in vara anului precedent, dupa ce Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul in fata pe Dan Alexa. Agresiunea ar fi avut .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )