Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce i-a spus Stefan Banica fiului sau cand a auzit ca vrea sa se faca actor

ADPM ADPM,
Ce i-a spus Stefan Banica fiului sau cand a auzit ca vrea sa se faca actor

Radu, fiul lui Stefan Banica si al fostei sale partenere, Camelia Constantinescu, ii calca pe urme tatalui sau si a devenit deja, la o varsta foarte frageda, actor. Iata ce i-a spus acesta baiatului cand a aflat planurile sale de viitor! . continuă pe ADPM

Cum este sa fii tata la 52 de ani? Stefan Banica Jr a vorbit despre copilul pe care il are cu Lavinia Pirva

Stefan Banica Jr este un artist care se bucura de succes, dar o duce foarte bine si pe plan personal. Artistul a vorbit recent despre copilul pe care il are cu Lavinia Pirva, despre care a spus ca este o mare binecuvantare pentru el. Vedeta nu i-a omis nici pe ceilalti doi copii ai sai, .

Stefan Banica Jr. marturii emotionante despre tatal sau: Aveam cinci ani si m-a luat in brate pe scena la Bulandra langa Toma Caragiu si Dem Radulescu

Stefan Banica Jr, invitatul Florentinei Fantanaru la De-a Viata Ascunselea,a povestit incarcat de emotie, retraind un episod cu parintii sai de pe vremea cand avea cinci ani la Teatru.

I se spune RAZBUNATORUL! Ce i-a facut STEFAN BANICA JR. fostei iubite: Femeile din viata lui au ramas toate FARA CUVINTE!

Victorie in instanta pentru Stefan Banica Jr. El a fost dat in judecata de Camelia Constantinescu, mama unuia dintre copiii sai, care voia o pensie alimentara mai mare. Camelia si Stefan au fost.

Stefan Banica, despre Tamara Buciuceanu: A plecat spre mai bine si nu a luat nimic cu ea

Actorul Stefan Banica, care a jucat alaturi de Tamara Buciuceanu in filmul Liceenii, i-a multumit .

Si-a dus prietenii la subsol, a taiat semnalul la telefon si apoi... Acesta e intregul ADEVAR: Gestul SOCANT facut de Stefan Banica Jr!

Stefan Banica Jr. si-a serbat ziua de nastere intr-un mod inedit. TRAGEDIE iN MUZICA! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VA ANUNTAM CA Artistul a sarbatorit de curand implinirea a 51 de ani, doar ca.

Tamara Buciuceanu a murit. Stefan Banica Jr., reactie dupa trecerea in nefiinta a actritei: A plecat spre mai bine si nu a luat nimic cu ea

Tamara Buciuceanu a murit. Stefan Bancia Jr. s-a aratat profund indurerat de vestea trecerea sale in nefiinta, dar a spus ca personajele carora le-a dat viata actrita vor trai vesnic. Tamara.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )