Libnet.ro
UNICEF

01:05

IMAGINI BOMBA cu CRISTINA TOPESCU inainte de MOARTE! E cutremurator ce a putut sa faca (FOTO)

B1 B1,
IMAGINI BOMBA cu CRISTINA TOPESCU inainte de MOARTE! E cutremurator ce a putut sa faca (FOTO)

Detalii socante ies la iveala despre moartea Cristinei Topescu, gasita fara suflare in casa, duminica, dupa ce o vecina a anuntat ca nu o mai vazuse de anul trecut. continuă pe B1

Ultimul SMS trimis de Cristina Topescu, inainte sa moara. Iau un somnifer puternic, nu stiu cat mai rezist

Ultimul SMS trimis de jurnalista Cristina Topescu, inainte sa moara. Fosta realizatoare TV i-a scris unui amic. Care ar fi, de fapt, data in care si-a dat ultima suflare? Ultimul SMS trimis de Cristina Topescu, inainte sa moara Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani. Fiica celebrului comentator sportiv .

Unde lucra Cristina Topescu inainte sa moara. Prima reactie a colegilor de munca: Nu stim sa fi fost bolnava

Unde lucra Cristina Topescu, una dintre vocile importante ale jurnalismului din Romania. Prima reatie a colegilor de munca. Unde lucra Cristina Topescu inainte sa moara? Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. Vedeta TV a fost gasita in casa. O vecina a sunat la politie pentru ca nu o mai vazuse .

Ultimele imagini cu Cristina Topescu, de pe 25 decembrie 2019. Cris, nu te-a iubit nimeni! Ai fost doar un trofeu

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, in seara zilei de duminicp, 12 ianuarie 2020. Vecinii si prietenii spun ca nu mai stiau nimic de ea de pe 19 decembrie, insa se pare ca de Craciun, Cristina ar fi petrecut alaturi de o prietena. in acest sens, exista mai multe imagini distribuite de cea .

DOAMNE DUMNEZEULE! Ce au gasit langa cadavrul Cristinei Topescu! Toti si-au facut cruce cand s-au uitat in cada! (IMAGINI BOMBA)

Moartea celebrei prezentatoare tv Cristina Topescu a socat o tara intreaga! BABA VANGA, PROFETIE DE COSMAR: AM INTRAT iN ANUL APOCALIPSEI: URGIA E APROAPE Pe langa trupul neinsufletit al celei.

CUTREMURATOR! Cristina Topescu, ABANDONATA la morga! Ce se va intampla cu trupul jurnalistei, daca NIMENI nu se va ocupa de funeralii

Vestea mortii Cristinei Topescu a cutremurat Romania. FOTO) Potrivitspynews. ro, autopsia si documentele emis.

De ce nu ar fi putut Cristina Topescu sa se sinucida. Explicatia unui psiholog

Cristina Topescu a murit. Speculatiile privind cauzele decesului uneia dintre cele mai indragite jurnaliste nu au intarziat sa apara. Dupa ce a fost descoperita fara viata in casa in care locuia singura, despre Cristina Topescu s-a vorbit in spatiul public si despre posibilitatea unei sinucideri. Un psiholog a explicat la B1 TV de ce nu crede ca fiica lui Cristian Topescu si-ar fi luat viata.

RELATIE BOMBA intre ION ILIESCU si CRISTINA TOPESCU! Adevarul abia acum a iesit la iveala! La asta nu se astepta nimeni (GALERIE FOTO)

Moartea neasteptata a Cristinei Topescu a cutremurat toata Romania. Ea fost gasita, fara suflare, in propria casa. O vecina a alertat politia pentru ca nu o mai vazuse pe Cristina Topescu de ceva.

De ce nu ar fi putut Cristina Topescu sa se sinucida. Psiholog: Nu-si lasa de izbeliste animalele pe care le iubea nespus!

Cristina Topescu a murit. Speculatiile privind cauzele decesului uneia dintre cele mai indragite jurnaliste nu au intarziat sa apara. Dupa ce a fost descoperita fara viata in casa in care locuia singura, despre Cristina Topescu s-a vorbit in spatiul public si despre posibilitatea unei sinucideri.

Visul pe care nu l-a putut realiza Cristina Topescu: Mi-am dorit. Nu am fost lasata

Cristina Topescu a dezvaluit, intru-un interviu, regretul pe care l-a avut pentru ca nu a putut sa isi indeplineasca un vis.

Cristina Topescu mai are doi frati, vitregi. Cine sunt copiii lui Cristian Topescu

Duminica seara, agentii de la Inspectoratul de Politie Ilfov au relatat ca au fost solicitati de catre vecini sa vada ce se intampla cu Cristina Topescu. Jurnalista nu mai fusese vazuta de trei saptamani si moartea sa a fost confirmata, pe 12 decembrie, de catre oamenii legii. Chemati la fata locului, acestia au putut doar .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )