Libnet.ro
UNICEF

15:00

Informatii socante au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica Jr. si Mihai Bendeac au recunoscut totul!

B1 B1,
Informatii socante au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica Jr. si Mihai Bendeac au recunoscut totul!

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. Asta dupa ce a avut grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor veniti la X-Factor. continuă pe B1

PENTRU PRIMA DATA DUPA 2008: Rezerva Federala a Statelor Unite a redus dobanda cheie

Rezerva Federala Fed) a Statelor Unite a redus dobanzile, miercuri, pentru prima oara dupa 2008, si a semnalat disponibilitatea scaderii costurilor de imprumut, daca va fi nevoie, citand ingrijorarile provocate de economia mondiala si inflatia scazuta, transmite Reuters.

A treia zi de verificari la casa lui Gheorghe Dinca: Au fost luate probe si din locuinta, pentru prima data. Anuntul DIICOT

Echipele de politisti si procurori DIICOT au incheiat verificarile facute duminica, pentru a treia zi la rand, in locuinta lui Gheorghe Dinca si au fost ridicate noi probe care urmeaza sa fie analizate. Este vorba despre probe din podul casei, dar si despre haine care, la prima analiza, nu ar fi ale Luizei. Potrivit DIICOT, au fost gasite si ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, iar verificarile in locuinta si in masinile barbatului vor continua in zilele urmatoare, in prezenta acestuia.

Caru cu vedete: Karmen, fiica lui Adi Minune, a nascut o fetita perfect sanatoasa. Artista a devenit mama pentru prima data; Emeli Sande va sustine un concert la Cerbul de Aur 2019

Brad Pitt, sarutat in public de o actrita. Iata cine este si de unde se cunosc. in urma cu doar cateva zile, la Londra a avut loc premiera mondiala a filmului Once upon a time in Hollywood, iar. Declaratia lui Victor Slav dupa ce fosta sa sotie, Bianca Dragusanu, s-a casatorit a doua oara. Doamne ajuta! Casa de piatra! Eu nu am cum sa.

Te iubesc de la testul de sarcina! Mihai Bendeac si-a puse fanii pe jar: Marturisiri fara perdea, facute pentru prima data!

Mihai Bendeac a postat un mesaj emotionant cu ocazia zilei de nastere a fratelui sau.

Dreptul pe care l-au castigat femeile, in Arabia Saudita. Ce au voie sa faca acum, pentru prima oara in istorie

Decizie in Arabia Saudita! Dreptul pe care l-au castigat femeile, pentru prima data in istorie. Ce au voie sa faca acum? Dreptul pe care l-au castigat femeile, in Arabia Saudita Pe de o parte, exista conceptia ca femeile saudite sunt oprimate si persecutate, iar pe de alta exista argumente cu privire la autenticitatea culturala, la .

PENTRU PRIMA OARA IN SAPTE ANI Contributia vanzarilor de iPhone-uri la veniturile Apple a scazut la mai putin de jumatate

Contributia vanzarilor de telefoane iPhone la veniturile trimestriale ale Apple a scazut la mai putin de jumatate pentru prima oara in ultimii sapte ani, dar directorul general Tim Cook a descris aceasta schimbare drept un succes al diversificarii de la un produs unic si a anticipat rezultate pentru asteptarile Wall Street. Actiunile Apple au crescut marti cu 4,25% in urma informatiilor, transmite Reuters, potrivit News. ro.

Copiii Antoniei, pentru prima oara impreuna! Intalnire emotionanta!

Antonia a declarat intotdeauna ca isi doreste sa vina ziua in care toti cei trei copii ai ei sa se intalneasca, sa se cunoasca si sa se joace impreuna. Si iata ca aceasta zi a venit! .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2164 seconds )