Libnet.ro
UNICEF

11:45

Mesajul lui Stefan Banica dupa moartea Tamarei Buciuceanu: A plecat spre mai bine si nu a luat nimic cu ea. Multumesc pentru tot ce m-ai invatat

Adevărul Adevărul,
Mesajul lui Stefan Banica dupa moartea Tamarei Buciuceanu: A plecat spre mai bine si nu a luat nimic cu ea. Multumesc pentru tot ce m-ai invatat

Stefan Banica Jr. a transmis un mesaj de condoleante la moartea Tamarei Buciuceanu-Botez, precizand ca actrita a plecat spre mai bine si nu a luat nimic cu ea. continuă pe Adevărul

Caru cu vedete: Mesajul lui Stefan Banica Jr dupa moartea Tamarei Buciuceanu: Multumesc pentru tot! Drum lin!; Wiz Khalifa are o noua iubita?

Pe urmele Nadiei, la dorinta mamei. Monica Rosu ne-a dezvaluit cine a impins-o catre gimnastica. 1,7 milioane de euro! Aceasta este suma stransa de fiica lui Gigi Becali din darul de nunta. Teodora s-a maritat sambata la Palatul Snagov cu Mihai Theodor Mincu.

Stefan Banica Jr., mesaj emotionant dupa moartea Tamarei Buciuceanu Botez: Doamna Isoscel nu a murit!

Gasca frumoasa din renumitul film Liceenii s-a despartit ieri de Iscoscel. Din pacate, scena teatrulul romanesc a pierdut inca un mare actor. Stefan Banica Jr. i-a adresat ultimul mesaj de adio marii actrite. Iata cum s-a despartit cantaretul de Tamara Buciuceanu Botez! Stefan Banica Jr. , mesaj dupa moartea Tamarei Buciuceanu Botez Tamara Buciuceanu Botez a .

Reactia Casei Regale dupa moartea Tamarei Buciuceanu Botez

Tamara Buciuceanu este una dintre figurile emblematice ale teatrului si filmului romanesc din ultimii 70 de ani, care lasa o urma de nesters in cultura romana, dupa o stralucita si lunga cariera.

Mesajele emotionante ale artistilor dupa moartea Tamarei Buciuceanu-Botez: Am lacrimi in ochi si sufletul trist. Era o lumina atunci cand urca pe scena

Numerosi actori, personalitati dar si politicieni si-au exprimat regretul la aflarea vestii ca marea actrita Tamara Buciuceanu-Botez a murit azi, 15 octombrie, la varsta de 90 de ani.

La o zi dupa disparitia Tamarei Buciuceanu, teatrul romanesc e lovit de o noua tragedie

Lumea teatrului romanesc sufera o noua pierdere, dupa Tamara Buciuceanu Botez. Actorul si criticul AlexandruLazar a incett din viata la varsta de 86 de ani. UNITER deplange intr-un comunicat.

Reactia Vioricai Dancila la auzul vestii despre moartea Tamarei Buciuceanu-Botez

Premierul Viorica Dancila a transmis, marti seara, condoleante familiei Tamarei Buciuceanu Botez. Actrita s-a stins din viata azi, 15 octombrie, la varsta de 90 de ani.

Mesajul postat de Radu Tudor dupa moartea marei artiste Tamara Buciuceanu

Actrita Tamara Buciuceanu a murit. Anuntul a fost facut de Spitalul Elias. Arstista era internata in spital, cu probleme grave de sanatate. Radu Tudor a postat pe blogul sau un mesaj dupa moartea marei.

Cine mosteneste, de fapt, averea Tamarei Buciuceanu Botez. Banii indragitei actrite ar putea ajunge la Ionica din Liceenii

Tamara Buciuceanu Botez a murit marti, pe 15 octombrie, dupa ce in urma cu cateva zile fusese internata in spital si acuza stari de rau. Nimeni nu se astepta ca actrita de legenda a scenei, dar si a filmului romanesc avea sa se stinga atat de repede. Cine mosteneste, de fapt, averea Tamarei Buciuceanu Botez .

Sicriul cu trupul neinsufletit al Tamarei Buciuceanu-Botez, depus la Teatrul Bulandra din Capitala. Unde ar putea fi inmormantata actrita

Isoscel ne-a parasit marti, 15 octombrie. Familia a decis ca sicriul cu trupul neinsufletit al Tamarei Buciuceanu-Botez sa fie depus la Teatrul Bulandra. Unde ar putea fi inmormantata actrita? Sicriul cu trupul neinsufletit al Tamarei Buciuceanu-Botez va fi depus la Teatrul Bulandra din Capitala Tamara Buciuceanu-Botez90 de ani) actrita de film, teatru si televiziune din .

Stefan Banica, despre Tamara Buciuceanu: A plecat spre mai bine si nu a luat nimic cu ea

Actorul Stefan Banica, care a jucat alaturi de Tamara Buciuceanu in filmul Liceenii, i-a multumit .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )