Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ce s-a iNTAMPLAT acasa la Stefan Banica Jr: Am PIERDUT...

B1 B1,
Ce s-a iNTAMPLAT acasa la Stefan Banica Jr: Am PIERDUT...

In perioada Craciunului, multi artisti sustin concerte, dar Stean Banica Junior a fost mereu acasa in prtagul acestei sarbatori. Mai mult, artistul nici nu concepe sa fie departe de familia lui, macar o . continuă pe B1

Si-a dus prietenii la SUBSOL si a TAIAT semnalul la telefon... ULUITOR, acesta e intregul adevar: GESTUL SOCANT facut de Stefan Banica Jr!

Stefan Banica Jr. si-a serbat de curand implinirea a 51 de ani, ocazie cu care le-a produs apropiatilor sai o adevarata surpriza. Artistul a petrecut intr-un loc unde invitatii n-au avut semnal la.

Ce s-a intamplat de fapt intre Andreea Marin si Lavinia Parva: Stefan Banica Jr. a fost doar SPECTATOR...

Cu doar putin timp inainte ca Stefan Banica Jr. sa anunte, pe scena Salii Palatului, ca va deveni tata pentru a treia oara, Andreea Marin, fosta sotie a artistului, a postat pe pagina de socializare o.

Stefan Banica Jr. a facut ANUNTUL BOMBA: Care a fost reactia Mihaelei Radulescu...

Stefan Banica Jr. si Lavinia Parva traverseaza cea mai frumoasa perioada a relatiei lor: cei doi au anuntat ca vor deveni in curand parinti, iar toata atentia s-a indreptat spre reactia fostelor.

Informatii BOMBA au fost facute publice iN PREMIERA: Stefan Banica Jr. si Mihai Bendeac au RECUNOSCUT totul...

Auditiile X-Factor au fost un bun prilej ca Mihai Bendeac sa isi dea seama ca isi doreste din tot sufletul un copil. Actorul s-a dovedit a fi bona perfecta pentru nepotica Deliei, venita in vizita la.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )