Libnet.ro
UNICEF

06:15

I se spune RAZBUNATORUL! Ce i-a facut STEFAN BANICA JR. fostei iubite: Femeile din viata lui au ramas toate FARA CUVINTE!

B1 B1,
I se spune RAZBUNATORUL! Ce i-a facut STEFAN BANICA JR. fostei iubite: Femeile din viata lui au ramas toate FARA CUVINTE!

Victorie in instanta pentru Stefan Banica Jr. El a fost dat in judecata de Camelia Constantinescu, mama unuia dintre copiii sai, care voia o pensie alimentara mai mare. Camelia si Stefan au fost. continuă pe B1

Stefan Banica Jr, luat la misto de Dani Otil. Schimb de replici intre fostii Mihaelei Radulescu

Replici acide intre Dani Otil si Stefan Banica Jr. ! Ce au avut de impartit fostii iubiti ai Mihaelei Radulescu? Totul a pornit de la implinirea a 18 ani de concerte de Craciun ale lui Stefan Banica. Dani Otil i-a intrebat mai apoi pe telespectatorii de la Neatza ce au facut in ultimii 18 ani, mai .

Anuntul TRIST tocmai a fost facut: Din pacate, este vorba de indragitul cantaret Stefan BANICA Jr.

Firma detinuta de Stefan Banica Jr. , Mabel Concert SRL, inregistreaza datorii uriase la stat.

Anunt SOC despre indragitul artist Stefan BANICA Jr.: Pana la urma, ADEVARUL a iesit la iveala!

2018 s-a dovedit a fi un an extrem de profitabil pentru Stefan Banica Jr. Artistul si-a dublat, practic, castigul din muzica si si-a achitat datorii de peste 350. 000 de lei. Firma sa, Mabel Concert SRL, a.

Totul e ADEVARAT! Ce s-a intamplat in familia lui Stefan BANICA Jr.: Am castigat...

Anul 2018 s-a dovedit a fi unul extrem de profitabil pentru Stefan Banica Jr. , care practic si-a dublat castigul din muzica. Mabel Concert SRL a bifat un profit de 611. 116 lei aproximativ 130. 000 d.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )