Libnet.ro
UNICEF

15:30

Stefan Banica Jr face anuntul soc: Care a fost reactia Mihaelei Radulescu!

B1 B1,
Stefan Banica Jr face anuntul soc: Care a fost reactia Mihaelei Radulescu!

Stefan Banica a devenit tata, iar la doar cateva ore de la anuntul facut de acesta, in timpul unui concert, a luat decizia de a le spunne fanilor ca va deveni tata pentru a treia oara! FANII LUI MICHAEL. continuă pe B1

Ce s-a intamplat intre Andreea Marin si Lavinia Pirva: E adevarat, Stefan Banica Jr. a fost doar spectator!

Andreea Marin a postat o fotografie pe reteaua de socializare, la doar cateva ore de la anuntul facut de Stefan Banica ca va deveni tata. Aceasta a postat o poza de cand era insarcinata cu el, cu fiica.

I se spune Razbunatorul! Ce i-a facut Stefan Banica jr fostei iubite: Femeile din viata lui au ramas toate fara cuvinte...

Stefan Banica jr a fost dat in judecata de mama fiului sau cel mare, Camelia Constantinescu. Fosta partenera de viata a artistului a cerut marirea pensiei alimentare pe care acesta i-o plateste lui Radu.

INFORMATII SOCANTE au iesit la iveala, in premiera: Stefan Banica jr si Mihai Bendeac au recunoscut totul...

Mihai Bendeac a fost prezentatorul ultimului sezon al show-ului X Factor, iar aceasta ipostaza l-a facut sa-si dea seama ca isi dorette sa devina tata. Asta dupa ce a avut grija in culise de.

Si-a dus prietenii la subsol, a taiat semnalul la telefon si apoi... Da, acesta e intregul adevar: Gestul socant facut de Stefan Banica Jr!

Stefan Banica a serbat recent implinirea a 51 de ani. asa ca a dat o petrece de pomina! LACRIMI iN SHOWBIZ! APARITIE MACABRA LA PARASTASUL LUI RAZVAN CIOBANU! INVITATII SI-AU FACUT CRUCE Artistul a.

Antena 1 face anuntul: Mihai Benedac a izbucnit in hohote de plans!

Actorul Mihai Bendeac a fost impresionat pana la lacrimi de prestatia unei concurente de la X Factor! Este vorba despre Lavinia Florea, in varsta de 16 ani, care avea o poveste de viata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )