Libnet.ro
UNICEF

10:45

Stefan Banica Jr. face ANUNTUL SOC: Care a fost REACTIA MIHAELEI RADULESCU! (FOTO)

B1 B1,
Stefan Banica Jr. face ANUNTUL SOC: Care a fost REACTIA MIHAELEI RADULESCU! (FOTO)

Stefan Banica Jr. a anuntat, chiar in timpul unui concert, ca el si Lavinia Parva vor deveni in curand parinti. Vestea nu a parut s-o supere pe Mihaela Radulescu, fosta sotie a artistului. La doar. continuă pe B1

Ce s-a intamplat intre ANDREEA MARIN si LAVINIA PARVA: E adevarat, STEFAN BANICA JR. a fost doar spectator!

Stefan Banica Jr. a anuntat, chiar pe scena Salii Palatului, ca va deveni tata pentru a treia oara. Doamnelor si domnilor, va spun de fiecare data, viata este frumoasa. incercati sa va.

I se spunea Razbunatorul! Ce i-a facut Stefan Banica Jr. fostei iubite: Femeile din VIATA lui au ramas toate FARA CUVINTE!

Stefan Banica Junior a castigat procesul intentat de fosta lui iubita, Camelia Constantinescu, in care aceasta cerea mai multi bani pentru pensia alimentara.

Si-a dus prietenii la subsol, a taiat semnalul la telefon si apoi... Acesta e iNTREGUL ADEVAR: GESTUL SOCANT facut de Stefan Banica Jr.!

Stefan Banica Jr. este o vedeta extrem de discreta in ceea ce priveste viata personala. Tocmai de aceea, a ales sa-si petreaca implinirea varstei de 51 de ani intr-un club aflat la subsolul unei cladiri.

Liber ca pasarea cerului episodul 1 online. O comedie savuroasa cu Stefan Banica

Liber ca pasarea cerului episodul 1 online Serialul de comedie Liber ca pasarea cerului, care a avut premiera aseara, la Antena 1, a fost lider de audienta pe toate segmentele de public. Serialul poate fi urmarit p.

Antena 1 face anuntul: Mihai Bendeac a izbucnit in hohote de plans!

Mihai Bendeac a fost impresionat pana la lacrimi de prestatia unei concurente de la X Factor. IMAGINI FIERBINTI CU BIANCA DRAGUSANU DEZBRACATA COMPLET! FOTOGRAFIILE XXX AU AJUNS PE INTERNET Actorul a.

Socant! Andreea Esca face anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca a vorbit pentru prima data despre renuntarea la postura de prezentatoare de stiri, lucru care a consacrat-o. La asta cu renuntatul este o chestie la care ma mai gandesc din cand in cand si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2819 seconds )