Libnet.ro
UNICEF

10:30

Stefan Banica jr face ANUNTUL-SOC: Care a fost reactia Mihaelei Radulescu!

B1 B1,
Stefan Banica jr face ANUNTUL-SOC: Care a fost reactia Mihaelei Radulescu!

Stefan Banica jr va deveni in curand tata pentru a treia oara. Artistul a facut anuntul in decembrie 2018, pe scena Salii Palatului, in timpul unuia dinre concertele sale de Craciun. La scurt timp,. continuă pe B1

I se spunea RAZBUNATORUL! Ce i-a facut STEFAN BANICA JR. fostei iubite: Femeile din viata lui au ramas toate FARA CUVINTE!

Stefan Banica Jr. a castigat procesul pe care i l-a intentat Camelia Constantinescu. Cei doi au fost iubiti vreme de cinci ani si au impreuna un copil, pe Radu Stefan. Camelia Constantinescu voia o pensie al.

Si-a dus prietenii la subsol, a taiat semnalul la telefon si apoi... Acesta e iNTREGUL ADEVAR: Gestul SOCANT facut de Stefan Banica jr!

Stefan Banica jr este unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania, insa a fost mereu o prezenta discreta in lumea mondena. Asa se face ca atunci cans si-a serbat ziua de nastere, cantaretul a.

Ce s-a intamplat intre Andreea Marin si Lavinia Parva: E adevarat, Stefan Banica jr a fost doar spectator!

Stefan Banica jr va deveni, in curand, tata pentru a treia oara. La finalul anului trecut, chiar in perioada sarbatorilor, artistul a anuntat ca sotia sa, Lavinia, este insarcinata.

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica Jr. si Mihai Bendeac au RECUNOSCUT TOTUL!

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste din tot sufletul un copil. Asta dupa ce s-a dovedit a fi bona perfecta pentru nepotica Deliei venita in vizita la filmari sau pentru copiii care au insotit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )