Libnet.ro
UNICEF

13:45

Totul e adevarat! Ce s-a intamplat acasa la Stefan Banica Jr: Am pierdut...

B1 B1,
Totul e adevarat! Ce s-a intamplat acasa la Stefan Banica Jr: Am pierdut...

Stefan Banica Jr. a povestit ca de fiecaredata ii place sa fie acasa de sarbatori. Acesta nu ar rata pentru nimic in lumea sa petraca aceste clipe speciale alaturi de cei dragi lui. Eu, unul,. continuă pe B1

Declaratii soc ale Andreei Marin! Da, este vorba despre fiica sa si a lui Stefan Banica Jr! Toata lumea a ramas MASCA

Andreea Marin a vorbit pentru prima data despre reltia pe care o are cu fiica sa, Violeta! Prezentatoarea TV o creste pe Violeta singura, dupa divortul de Stefan Banica Jr. Asa ca de multe ori vedeta.

Si-a dus prietenii la subsol, a taiat semnalul la telefon si apoi... Da, acesta e intregul adevar: Gestul socant facut de Stefan Banica Jr!

Stefan Banica a serbat recent implinirea a 51 de ani. asa ca a dat o petrece de pomina! LACRIMI iN SHOWBIZ! APARITIE MACABRA LA PARASTASUL LUI RAZVAN CIOBANU! INVITATII SI-AU FACUT CRUCE Artistul a.

Ce s-a intamplat intre Andreea Marin si Lavinia Pirva: E adevarat, Stefan Banica Jr. a fost doar spectator!

Andreea Marin a postat o fotografie pe reteaua de socializare, la doar cateva ore de la anuntul facut de Stefan Banica ca va deveni tata. Aceasta a postat o poza de cand era insarcinata cu el, cu fiica.

Stefan Banica Jr face anuntul soc: Care a fost reactia Mihaelei Radulescu!

Stefan Banica a devenit tata, iar la doar cateva ore de la anuntul facut de acesta, in timpul unui concert, a luat decizia de a le spunne fanilor ca va deveni tata pentru a treia oara! FANII LUI MICHAEL.

INFORMATII SOCANTE au iesit la iveala, in premiera: Stefan Banica jr si Mihai Bendeac au recunoscut totul...

Mihai Bendeac a fost prezentatorul ultimului sezon al show-ului X Factor, iar aceasta ipostaza l-a facut sa-si dea seama ca isi dorette sa devina tata. Asta dupa ce a avut grija in culise de.

ştiri din Monden

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )