Libnet.ro
UNICEF

08:00

TRAGEDIE in lumea presei! Mara Banica, ACCIDENT CUMPLIT de MASINA! Totul s-a intamplat FULGERATOR! Din nefericire, celebra jurnalista... (GALERIE FOTO)

B1 B1,
TRAGEDIE in lumea presei! Mara Banica, ACCIDENT CUMPLIT de MASINA! Totul s-a intamplat FULGERATOR! Din nefericire, celebra jurnalista... (GALERIE FOTO)

Mara Banica a avut parte de un eveniment extrem de neplacut la inceputul acestui an. VEZI AICI GALERIA FOTO in urma cu doar cateva zile, in timp ce se deplasa in trafic, jurnalista a intrat in masina. continuă pe B1

Accident cumplit in Italia! Trei TRENURI au intrat in coliziune (VIDEO, FOTO)

Accident cumplit, marti, la Napoli, Italia. Trei trenuri au intrat in coliziune, anunta presa italiana. Mai multe persoane au fost ranite. Incidentul s-a produs dupa ce un tren care iesea din depou s-a.

Masina de politie spulberata intr-un accident cumplit la Caras-Severin. Doi politisti au fost grav raniti

Accident extrem de grav in judetul Caras Severin. O masina de politie a fost lovita in timp ce insotea o ambulanta. Doi agenti de politie au fost grav raniti si au ramas incarcerati.

UPDATE Accident cumplit pe un drum judetean din Dolj. Doi oameni si-au pierdut viata, alte sapte victime sunt la spital

Un grav accident de circulatie a avut loc luni, 13 ianuarie 2020, pe un drum judetean, intre localitatile Giubega si Bailesti, judetul Dolj, doua persoane decedand, alte sapte fiind transportate la spital.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2144 seconds )