Libnet.ro
UNICEF

13:30

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt oficial impreuna! Aceasta e bomba mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia! (FOTO)

B1 B1,
Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt oficial impreuna! Aceasta e bomba mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia! (FOTO)

Mihai Bendeac si-a luat prin surprindere toti fanii prin intermediul unei postari incendiare. Controversatul actor apublicat o imagine in care apare alaturi de colega sa de platou, cantareata Delia Matache,. continuă pe B1

PANICA TOTALA in showbiz: S-a prabusit si a cazut iN GENUNCHI... E vorba de celebrul MIHAI BENDEAC...

Actorul Mihai Bendeac vrea sa faca o schimbare majora in viata lui. A luat aceasta decizie dupa ce a vazut la show-ul X-Factor un cuplu care l-a impresionat profund.

Gata, s-a aflat totul: Relatia dintre Mihai Bendeac si castigatoarea X-Factor, Bella Santiago, a iesit la iveala!

Bella Santiago, cea care a castigat X Factor 2018, are o relatie speciala cu Mihai Bendeac, cei doi fiind buni prieteni, iar actorul fiind unul dintre cei care i-a dat mereu sfaturi in cariera, relateaza.

Informatii socante au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica jr si Mihai Bendeac au recunoscut totul!

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. Asta dupa ce a avut grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor veniti la X-Factor.

Te iubesc de la testul de sarcina! Mihai Bendeac si-a pus fanii pe jar: Marturisiri fara perdea, facute pentru prima data!

Mihai Bendeac a transmis un mesaj emotionant pentru fratele lui, care a implinit 18 ani. BOMBA iN SHOWBIZ! BIETUL FUEGO! A AJUNS NUMAI PIELE SI OS! IRINA LOGHIN E iN STARE DE SOC GALERIE FOTO) Urarea a fost.

ştiri din Monden

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )