Libnet.ro
UNICEF

15:00

Adevarul despre RELATIA dintre IULIA ALBU si actorul MIHAI BENDEAC: Chiar si GAINA a ramas muta de uimire...

B1 B1,
Adevarul despre RELATIA dintre IULIA ALBU si actorul MIHAI BENDEAC: Chiar si GAINA a ramas muta de uimire...

Iulia Albu este cunoscuta pentru faptul ca nu se fereste sa spuna ce crede, indiferent pe cine critica. De aceasta data, nici actorul Mihai Bendeac nu a scapat de comentariile acide ale Iuliei, noteaza. continuă pe B1

Rasturnare de situatie! De abia acum s-a aflat adevarul despre relatia dintre Smiley si Gina Pistol: Artistul a marturisit totul...

Gina Pistol si Smiley nu se afiseaza prea des in public, desi sunt impreuna de mai bine de un an. Cei doi au fost, insa, surprinsi impreuna la lansarea grilei de toamna de la Pro TV. intrebat cum arata.

Ce s-a intamplat, de fapt, intre Iulia Albu si Mihai Bendeac: Decizia luata e fara precedent!

Iulia Albu este cunoscuta pentru faptul ca nu se fereste sa spuna ce crede, indiferent pe cine critica. De aceasta data, nici actorul Mihai Bendeac nu a scapat de comentariile acide ale Iuliei, noteaza.

Fotomodelul Alina Puscau a vorbit despre relatia cu Vin Diesel si a dezvaluit motivul despartirii

Fotomodelul ingternational Alina Puscau 36 de ani) a vorbit despre relatia de doi pe care a avut-o cu starul american Vin Diesel 51 de ai), dezvaluind si motivul care a dus la despartire.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu presedintele Italiei: Am discutat despre relatia economica; asteptam noi investitii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca a discutat cu omologul italian, Sergio Mattarella, despre relatia economica dintre cele doua tari, precizand ca Romania este o piata foarte atractiva pentru.

BOMBA mondena a explodat: Actorul MIHAI BENDEAC si cantareata DELIA sunt acum oficial impreuna! Cei doi au confirmat, cum a debutat totul...

Mihai Bendeac a publicat pe retelele sociale o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita, starnind, astfel, imaginatia fanilor. Pe langa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )