Libnet.ro
UNICEF

22:32

Bomba TOTALA in lumea mondena! Actorul Mihai Bendeac si Bianca Dragusanu, OFICIAL impreuna: Primele imagini cu cei doi indragostiti! (FOTO)

B1 B1,
Bomba TOTALA in lumea mondena! Actorul Mihai Bendeac si Bianca Dragusanu, OFICIAL impreuna: Primele imagini cu cei doi indragostiti! (FOTO)

Bianca Dragusanu s-a sarutat pasional, pe vremea cand era asistenta tv, cu Mihai Bendeac. Cei doi au jucat o sceneta care parodia un tanar devenit celebru in urma unui interviu de tipul vox. continuă pe B1

Socul anului in lumea mondena! Cantareata Delia si actorul Mihai Bendeac, oficial impreuna: De cand a inceput totul...

Mihai Bendeac a publicat pe retelele sociale o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita, starnind, astfel, imaginatia fanilor. Pe langa.

Bomba in lumea mondena, totul s-a sfarsit! Andreea Esca vorbeste, in premiera, despre divort: Exista viata si dupa adulter!

Recent, Andreea Esca i-a luat un interviu lui Esther Perel, specialista in probleme conjugale. Principalele teme de discutie ale interviului aufacut referire la cum ajung cuplurile casatorite sa divorteze si de.

Mihai Bendeac si familia traditionala! Roxana Vancea a facut anuntul fericit: Este vorba de primul copil!

Roxana Vancea este acum una dintre cele mai populare concurente de la Exatlon. Fosta asistenta tv a fost si protagonista unui moment amuzant in timpul concursului, cand Iulian Pitea l-a parodiat pe Mihai Bendeac,.

Medicii au facut anuntul TRIST: Da, e ADEVARAT, BOALA actorului Mihai Bendeac e INCURABILA...

Pentru a facece ii place, Mihai Bendeac a renuntat la viata de familie, s-a salvat din depresii si a muncit pe branci. Desi face cariera in comedie, ia umorul foarte in serios. iUmor nu are legatur.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )