Libnet.ro
UNICEF

19:00

Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: BOALA NEMILOASA de care sufera Mihai Bendeac e INCURABILA...

B1 B1,
Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: BOALA NEMILOASA de care sufera Mihai Bendeac e INCURABILA...

Mihai Bendeac a vorbit despre problemele pe care le are si a marturist se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri. El a precizat ca, in urma cu 15 ani, a luat o decizie. continuă pe B1

intreaga planeta e in stare de SOC! Din pacate medicii au facut ANUNTUL TRIST: Cea mai valoroasa tenismena din lume, Simona Halep...

Verdict teribil primit de Simona Halep din partea medicilor. Dupa ce a parasit prematur turneele de la Wuhan si Beijing, plangandu-se de dureri puternice la spate, tenismena romana a facut analize medicale.

Medicii au facut ANUNTUL TRIST, Cristi Borcea e in stare de SOC: Din pacate, fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Fosta sotie a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construiasca afaceri de succes, ocupandu-se.

Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de SOC: Din pacate fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Fosta sotie a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construiasca afaceri de succes, ocupandu-se.

Gata, s-a terminat... Ramas bun Viorel... Oana Lis a facut anuntul trist: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis, sotia fostului primar Viorel Lis, a recunoscut ca faptul ca avea kilograme in plus au facut-o sa se gandeasca la a-si sfarsi viata, mai ales in perioada in care sotul ei, Viorel Lis, a facut un.

Pana la cer si inapoi... Din pacate, ceea ce urma sa se intample s-a intamplat! Oana Lis a facut ANUNTUL TRIST: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis scris un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook, in care a vorbit si despre cat de tare o iubeste sotul sau, fostul edil al Capitalei, Viorel Lis. Vedeta sustine ca tatal ei i-a spus ca.

Ce tragedie... Din pacate, Ionut Dolanescu e cel care a facut anuntul trist: E vorba de indragita interpreta Maria Ciobanu... (FOTO)

Cantareata de muzica populara Maria Ciobanu trece prin clipe grele. Starea de sanatate a sotului ei s-a inrautatit, acesta avand nevoie, in permanenta, de cineva care sa fie alaturi de.

Domnul Nicu a murit... Anuntul trist a fost facut de : Drama fara margini in showbiz...

Unul dintre participantii de la show s-a stins din viata miercuri. si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpul emisiunii de miercuri, in momentul i care a aflat ca domnul Nicu a murit.

Marea greseala facuta de Andreea Esca in iubire: Din pacate e adevarat, vedeta Pro TV a marturisit totul...

Prezentatoarea Stirilor Pro Tv Andreea Esca a facut declaratii despre iubire. Aceasta a marturisit care este perspectiva sa pe aceasta tema. Greseala este sa crezi ca o iubire este pe viata si sa.

Romanii sunt SOCATI: Cine va lua pensii de 18.000 de lei! Ministrul Muncii tocmai a facut ANUNTUL...

Lia Olguta Vasilescu a dat detalii despre cele mai mari pensii din Romania. Ministrul Muncii a spus ca cea mai mare pensie, de 50. 000 de lei, o incaseaza un magistrat, dupa cum a aparut in presa, dar.

impacarea anului in showbiz! Bianca Dragusanu si Victor Slav au facut anuntul: Te iubesc! (FOTO)

Au fost impreuna la ziua fiicei lor, iar acum Bianca Dragusanu i-a facut o declaratie de zile mari lui Victor Slav. Fanii s-au gandit imediat la o impacare! Bianca Dragusanu a publicat pe contul ei de Ins.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )