Libnet.ro
UNICEF

09:15

Este SOCUL momentului: Mihai BENDEAC, plin de SANGE! (FOTO)

B1 B1,
Este SOCUL momentului: Mihai BENDEAC, plin de SANGE! (FOTO)

Actorul Mihai Bendeac si-a socat fanii cu o noua fotografie de la spectacolul Nunta. Bendeac a publicat o poza pe contul sau de Instagram in care apare plin de vanatai si cu sange pe fata. Nu. continuă pe B1

Actorul Mihai BENDEAC si cantareata DELIA sunt oficial iMPREUNA! Da, aceasta e BOMBA mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia!

Mihai Bendeac a publicat o fotografie in care apare alaturi de colega sa de platou, Delia. El a atasat imaginii si un mesaj, care a aprins imaginatia fanilor. Pe langa talentul Dumnezeiesc al unei voci .

Au aparut imaginile INTERZISE cu Mihai Bendeac si Roxana Vancea: Au ramas cu gura cascata!

Roxana Vancea a facut o dezvaluire inedita despre relatia sa cu Mihai Bendeac. RAMAS BUN, VALENTINA PELINEL! CRISTI BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALA LA PUSCARIE!NU A MAI SUPORTAT DUREREA Desi fosta.

Medicii CONFIRMA: Boala de care sufera Mihai Bendeac e incurabila! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

Mihai Bendeac a marturist se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri. intr-un mesaj publicat pe Facebook, actorul a spus ca, in urma cu 15 ani, a luat o decizie importanta,.

INFORMATII SOCANTE au iesit la iveala, iN PREMIERA: Stefan Banica jr si Mihai Bendeac au recunoscut totul...

Mihai Bendeac a fost prezentatorul ultimului sezon al showului X Factor, iar in timpul auditiilor a ajuns la concluzia ca isi doreste sa devina tata.

Mihai Bendeac si Delia sunt oficial impreuna! E BOMBA MONDENA a anului: Cei doi au confirmat relatia!

Mihai Bendeac si Delia sunt prieteni foarte buni, iar de curand actorul a publicat pe retelele sociale o poza in care apare alaturi de colega sa de platou, imagine la care a adaugat o descriere ce a starnit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )