Libnet.ro
UNICEF

22:17

FOTO Mihai Bendeac s-a testat pentru coronavirus. Care este rezultatul analizei

Adevărul Adevărul,
FOTO Mihai Bendeac s-a testat pentru coronavirus. Care este rezultatul analizei

Dupa ce a declarat intr-o editie a emisiunii iUmor ca a fost infectat cu coronavirus in luna martie, Mihai Bendeac a efectuat un test de depistare a virusului Sars-Cov-2. Actorul a publicat rezultatul pe pagina sa de Instagram. continuă pe Adevărul

Mihai Bendeac sustine ca a fost infectat cu coronavirus: Eram absolut normal, iar in decurs de cinci minute aveam toate simptomele VIDEO

Mihai Bendeac 37 de ani) a declarat intr-o editie speciala a emisiunii iUmor ca a fost infectat cu coronavirus. Actorul a asigurat ca nu este o gluma si a marturisit prin ce simptome au trecut el si familia lui.

Mihai Bendeac, testat pozitiv cu noul coronavirus. Toata familia actorului s-a infectat la o inmormantare (VIDEO)

Mihai Bendeac a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a declarat chiar el, sambata seara in cadrul unei emisiuni transmise din casa actorului. Din pacate, intrega familie Bendeac s-a molipsit mama, tatal,.

Mihai Bendeac, simptome de coronavirus: in cinci minute am avut toate simptomele

Mihai Bendeac a anuntat ca a fost infectat cu coronavirus, dupa ce a participat la inmormantarea bunicului sau, iar preotul care a oficiat slujba era infectat.

Mihai Bendeac, ironizat de Mircea Badea dupa ce a sustinut ca a avut coronavirus: A fost testat? Sau e o strategie de succes pentru a redeveni relevant si vizibil?

Mircea Badea l-a ironizat pe colegul sau de trust, Mihai Bendeac, dupa ce actorul a sustinut intr-o editie iUmor ca el si membrii familiei sale au fost infectati cu coronavirus la inmormantarea bunicului lui.

Mihai Bendeac si-a facut testul de coronavirus pentru a vedea daca a fost intr-adevar infectat. De ce nu s-a dus la spital atunci cand au aparut simptomele (VIDEO)

Mihai Bendeac a dezvalui sambata seara, in cadrul unei editii a emisiunii iUmor, ca a fost infectat cu noul coronavirus. Din pacate actorul nu este singurul care a fost afectat de COVID-19, ci si.

Mihai Bendeac a explicat de ce n-a mers la spital cand au aparut simptomele de COVID-19. Actorul s-a filmat facand un test pentru anticorpi VIDEO

Actorul Mihai Bendeac 37 de ani) a oferit explicatii dupa ce a marturisit intr-o editie a emisiunii iUmor ca a fost infectat cu coronavirus. Actorul a povestit prin ce a trecut si s-a filmat in timp ce a facut un test de depistare a anticorpilor.

Mihai Bendeac a avut COVID-19? Ce spun medicii!

Mihai Bendeac a socat pe toata lumea sambata seara cand, in cadrul emisiunii iUmor, a dezvaluit ca a fost infectat cu COVID-19. Nu doar el, ci intreaga sa familie. Iata ce spun medicii despre acest lucru! .

Video: Mihai Bendeac a avut Covid-19: Am fost infectat la inmormantarea bunicului

Intr-o editie speciala de iUmor, difuzata sambata, 16 mai, Mihai Bendeac si-a lasat colegii fara cuv.

SUA aproba un nou test de coronavirus care permite ca mostrele sa fie prelevate de acasa

FDA Administratia pentru Alimente si Medicamente) din SUA a anuntat ca a aprobat in procedura de urgenta un nou tip de test test de coronavirus care permite recoltarea mostrelor acasa, informeaza cotidianul The New York Times, citat de Mediafax. Noile kituri vor fi disponibile doar prin prescriptie medicala si permit persoanelor sa faca acasa prelevarea mostrelor nazale acasa.

Gabriela Firea: Zeci de mii de bucuresteni vor fi testati pentru coronavirus

Gabriela Firea a vorbit, in cadrul emisiunii Subiectiv, despre programul prin care zeci de mii de bucuresteni vor fi testati pentru coronavirus. Potrivit primarului Capitalei, actiunea va incepe la sfarsitul saptamanii acesteia.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )