Libnet.ro
UNICEF

15:15

Gata, s-a aflat totul: Relatia dintre Mihai Bendeac si castigatoarea X-Factor, Bella Santiago, iese la iveala!

B1 B1,
Gata, s-a aflat totul: Relatia dintre Mihai Bendeac si castigatoarea X-Factor, Bella Santiago, iese la iveala!

Relatia dintre Bella Santiago si Mihai Bendeac este una speciala, actorul fiind un sustinator al cantaretei. continuă pe B1

Mihai Bendeac schimba Antena 1 pe Pro Tv?

Desi este deja de multa vreme vedeta Antena 1, Mihai Bendeac a ajuns sa lase de inteles ca i-ar surade o mutare la postul concurent, si anume Pro Tv. Iata cum s-a intamplat acest lucru! .

Te iubesc de la testul de SARCINA! Mihai Bendeac si-a puse fanii pe JAR: Marturisiri fara perdea, facute pentru prima data!

Fratele lui Mihai Bendeac a implinit recent 18 ani, iar cu aceasta ocazie actorul a tinut sa posteze un mesaj emotionant pentru acesta.

DEPRESIV si alcoolic: Ce a decis Antena 1 in legatura cu prezenta lui Mihai Bendeac pe post! E fara precedent!

Mihai Bendeac a postat un mesaj emotionant pe Facebook cu ocazia aniversarii parintilor lui. Acestia au implinit 37 de ani de casnicie. Actorul a recunoscut ca le-a dat multe batai de cap parintilor lui.

Antena 1 a facut anuntul: Mihai Bendeac a izbucnit in hohote de PLANS!

Mihai Bendeac a fost impresionat pana la lacrimi de o concurenta de la X Factor, care avea o poveste de viata emotionanta, dar si o voce uimitoare. Astfel, pe tot parcursul interpretarii fetei, actorul.

Relatia dintre Kovesi si procurorul Adina Florea

Berta Popescu a vorbit in emisiunea Exces de putere despre relatia dintre Laura Codruta Kovesi si procurorul Adina Florea, cea carea pus-o de doua ori sub acuzare. Legatura apare chiar in anul.

Ambasadorul Statelor Unite la Londra: Relatia dintre SUA si Marea Britanie va prospera dupa Brexit

Ambasadorul american la Londra, Woody Johnson a dat asigurari ca relatia dintre MArea Britanie si SUA nu se va deteriora, ci din contra, va deveni tot mi prospera, chiar si dupa Brexit. Am incredere.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )