Libnet.ro
UNICEF

11:45

Informatii socante au iesit la IVEALA, pentru prima data: Stefan Banica Jr si Mihai Bendeac au RECUNOSCUT totul!

B1 B1,
Informatii socante au iesit la IVEALA, pentru prima data: Stefan Banica Jr si Mihai Bendeac au RECUNOSCUT totul!

Dupa ce a stat mai mult timp cu nepotica Deliei sau cu copiii concurentilor de la X Factor, Mihai Bendeac si-a dat seama ca vrea si el sa fie tata! REPEDE CLICK AICI: DACA IUBESTI ANIMALELE,. continuă pe B1

Premiera in spatiu. Pentru prima data in istorie, doua astronaute ale agentiei NASA vor merge in misiune pe Statia Spatiala Internationala

Premiera in spatiu. Pentru prima data in istorie, doua astronaute ale agentiei NASA vor merge in misiune pe Statia Spatiala Internationala Ele vor pleca catre nava aflata de pe orbita Pamantului la.

Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea: E prima data cand despre PSD se zice - Ba, ati adus numai prosti la guvernare

Victor Ponta a declarat, vineri, intr-un interviu pentru Libertatea, ca a ales sa plece din PSD pentru ca stilul de conducere al lui Liviu dragnea duce la faliment. Fostul premier a declarat despre seful PSD ca .

Te iubesc de la testul de SARCINA! Mihai Bendeac si-a puse fanii pe JAR: Marturisiri fara perdea, facute pentru prima data!

Fratele lui Mihai Bendeac a implinit recent 18 ani, iar cu aceasta ocazie actorul a tinut sa posteze un mesaj emotionant pentru acesta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )