Libnet.ro
UNICEF

00:07

Informatii socante au iesit la iveala, pentru prima data! Stefan Banica JR si Mihai Bendeac au recunoscut totul!

B1 B1,
Informatii socante au iesit la iveala, pentru prima data! Stefan Banica JR si Mihai Bendeac au recunoscut totul!

Mihai Bendeac s-a dovedit a fi bona perfecta pentru nepotica Deliei, venita in vizita la filmarile de la Antena 1. continuă pe B1

Cum incearca AEP sa elimine cozile la alegerile prezidentiale din strainatate: Pentru prima data se va folosi semnatura digitala (VIDEO)

Exclusiv online Pentru eficientizarea procesului electoral organizat in strainatate la alegerile prezidentiale din noiembrie vor fi utilizate in premiera alte tablete decat cele folosite in tara, a exp.

Stefanos Tsitsipas s-a calificat pentru prima data la Turneul Campionilor

Grecul Stefanos Tsitsipas, locul 7 ATP, s-a calificat, vineri, in premiera la Turneul Campionilor. Tsitsipas a castigat anul trecut Next Generation ATP Finals.

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie a inceput astazi

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie a inceput, sambata, la ora 00. 00, si se va incheia, in 9 noiembrie, la ora 7. in cursa electorala sunt inscrisi 14 candidati. Pentru prima data, romanii din strainatate vor avea la dispozitie trei zile pentru a vota si pot vota si prin corespondenta. Peste 41. 000 de persoane au ales aceasta varianta, iar plicurile cu optiunea lor electorala trebuie sa ajunga in Romania pana in 7 noiembrie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )