Libnet.ro
UNICEF

05:15

Informatii socante au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica jr si Mihai Bendeac au recunoscut totul!

B1 B1,
Informatii socante au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica jr si Mihai Bendeac au recunoscut totul!

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. Asta dupa ce a avut grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor veniti la X-Factor. continuă pe B1

Premiera in tenis. Un cuplu de lesbiene evolueaza pentru prima data la un campionat oficial, la Wimbledon

Un cuplu de lesbiene evolueaza in premiera la un campionat oficial. Alison Van Uytvanck si Greet Minnen s-au calificat in turul 2 la Wimbledon, in proba de dublu, dupa ce au invins in primul act al competitiei perechea formata din Freya Christie si Katie Swan, cu scorul de 7-5, 6-2. Un cuplu de lesbiene joaca .

Faze tari: O pensionara a zburat pentru prima data cu avionul la varsta de 95 de ani; Un britanic a calcat pe urmele lui Iron Man! Cum a reusit sa isi creeze un costum de zbor

MAI face haz de necaz de eroarea Facebook. Mesaj pentru cei care fac selfie la volan. Pentru ca pozele incarcate de oameni nu mai sunt vizibile in intreaga lume nici pe Instagram sau Whatsapp, MAI. O familie de indonezieni si-a numit bebelusul Google. Cu siguranta micutul Google, in varsta de opt luni, are cel mai ciudat nume din lume si este pomenit zilnic de cel putin 10 miliarde.

Cine a inventat Bacalaureatul? Cand s-a dat BAC-ul pentru prima data in Romania?

Supranumit si Examenul maturitatii, Bacalaureatul este unul dintre cele mai importante teste ale sistemului de invatamant romanesc. BAC-ul isi are originile in.

FOTO Sarbatoarea japoneza Tanabata Matsuri, pentru prima data la Timisoara. Dorinte scrise pe hartie colorata si agatate in bambus

Tanabata Matsuri - unul dintre cele mai importante sarbatori japoneze, este celebrata pentru prima data si in Timisoara.

Momentul cand, pentru prima data dupa 1989, Romania si-a castigat respectul de sine

Peste Ocean, la 4 iulie se aniverseaza aprobarea de catre Congres a Declaratiei de Independenta a Statelor Unite ale Americii, fata de Marea Britanie. in acest an, pentru prima oara sunt aduse la festivitatea oficiala elemente reprezentative ale tehnicii de lupta americane. Este un moment in care presedintele Donald Trump va da - printr-un discurs aparte - onorul armatei americane.

Financial report Banca Danske incerarca sa-l discrediteze pe avertizorul de integritate. Pentru prima data dupa razboi, balanta agro-alimentara a Frantei cu UE este negativa. Rusia pastreaza secretul cu privire la accidentul unui submarin

Financial Times: Banca Danske incerarca sa-l discrediteze pe omul din interior care a dezvaluit spalarea de bani de 200 de miliarde de euro * Les Echos: Economisirea: radiografia unei pasiuni franceze * Pentru prima data dupa razboi, balanta comerciala agro-alimentara a Frantei cu UE este negativa * Le Figaro: Rusia pastreaza secretul cu privire la accidentul unui submarin.

FC Viitorul a invins CFR Cluj, scor 1-0, si a castigat pentru prima data Supercupa Romaniei

Formatia FC Viitorul, detinatoarea Cupei Romaniei, a castigat, sambata, Supercupa, impunandu-se cu scorul de 1-0 0-0) in fata campioanei CFR Cluj, pe stadionul Ilie Oana, din Ploiesti. Pentru echipa constanteana este primul astfel de trofeu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )