Libnet.ro
UNICEF

17:01

Te iubesc de la TESTUL DE SARCINA! Mihai Bendeac si-a pus fanii pe jar: Marturisiri FARA PERDEA, facute pentru prima data!

B1 B1,
Te iubesc de la TESTUL DE SARCINA! Mihai Bendeac si-a pus fanii pe jar: Marturisiri FARA PERDEA, facute pentru prima data!

Mihai Bendeac i-a facut fratelui sau o urare inedita atunci cand acesta a implinit 18 ani. Actorul a postat in mediul online o fotografie cu fratele mai mic, iar mesajele interutilor nu au intarziat sa. continuă pe B1

Antena 1 a facut ANUNTUL: Mihai Bendeac a izbucnit in HOHOTE DE PLANS!

Mihai Bendeac si-a surprins toti fanii. Actorul a fost atat de impresionat de o cuncurenta de la emisiunea X Factor, incat a izbucnit in plans, in public, pentru prima oara in ultimii 10 ani.

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL iMPREUNA! Da, aceasta e BOMBA MONDENA a anului: Cei doi au CONFIRMAT relatia!

Mihai Bendeac si-a surprins toti fanii, publicand o imagine in care apare alaturi de colega sa de platou, cantareata Delia Matache, alaturi de o descriere emotionanta.

DEPRESIV si ALCOOLIC: Ce a decis Antena 1 in legatura cu prezenta lui Mihai Bendeac pe post! E FARA PRECEDENT!

Mihai Bendeac a reusit sa surprinda pe toata lumea, prin intermediul unui mesaj pentru parintii sai, in momentul in care acestia au sarbatorit 37 de ani de casnicie.

ştiri din Monden

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )