Libnet.ro
UNICEF

10:31

TE IUBESC DE LA TESTUL DE SARCINA! Mihai Bendeac si-a pus fanii pe jar: Marturisiri fara perdea, facute pentru prima data!

B1 B1,
TE IUBESC DE LA TESTUL DE SARCINA! Mihai Bendeac si-a pus fanii pe jar: Marturisiri fara perdea, facute pentru prima data!

Mihai Bendeac si-a suprins toti fanii cu un mesaj inedit. Celebru actor i-a transmis o urare emotionanta fratelui sau mai mic, Andrei, care a implinit recent 18 ani. continuă pe B1

ASA CEVA?! Mihai Bendeac s-a DEZBRACAT dupa un spectacol, iar toata lumea a fost ORIPILATA cand a vazut ce avea actorul pe LENJERIA INTIMA (FOTO)

Mihai Bendeac si-a luat prin surprindere toti fanii, publicand o imagine in mediul online in care apare doar in lenjeria intima.

Antena 1 face ANUNTUL: Mihai Bendeac a izbucnit in HOHOTE DE PLANS!

Mihai Bendeac si-a luat prin surpindere toti fanii! Controversatul actor a plans efectiv in hohote, in emisiunea X Factor, fiind foarte emotionat de prestatia si povestea de viata a unei concurente de 16.

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL iMPREUNA! Da, aceasta e BOMBA MONDENA a anului: Cei doi au CONFIRMAT relatia!

Mihai Bendeac si-a luat prin surprindere toti fanii, publicand recent o imagine in care apare alaturi de colega sa de emisiune, cantareata Delia Matache, la care a adaugat un mesaj emotionant.

Antena 1 face anuntul: MIHAI BENDEAC a izbucnit in HOHOTE DE PLANS!

Mihai Bendeac a izbucnit in plans in timpul emisiunii X-Factor, impresionat de prestatia si de povestea de viata a unei tinere de 16 ani.

DEPRESIV si ALCOOLIC: Ce a decis Antena 1 in legatura cu prezenta lui Mihai Bendeac pe post! E FARA PRECEDENT!

Mihai Bendeac a transmis un mesaj inedit pentru parintii sai, in momentul in care acestia au sarbatorit 37 de ani de casnicie, care a reusit sa surprinda pe toata lumea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )