Libnet.ro
UNICEF

13:16

Medicii confirma: Boala de care sufera Mihai Bendeac e incurabila! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

B1 B1,
 Medicii confirma: Boala de care sufera Mihai Bendeac e incurabila! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

Mihai Bendeaca vorbit despre problemele pe care le are si a marturist se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri. El a precizat ca, in urma cu 15 ani, a luat o decizie. continuă pe B1

CUTREMURATOR! Mihai Bendeac are mari probleme de sanatate. Din pacate, medicii n-au nici un leac pentru boala care il chinuie pe celebrul actor

Mihai Bendeac este un actor de exceptie, un om de televiziune pe masura. Vedeta are mereu aparitii cu zambetul pe buze, insa asunde o mare durere. Mai exact, actorul are nevoie de ajutor pentru a-si re.

Mihai BENDEAC si DELIA sunt oficial iMPREUNA! E BOMBA mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia!

Mihai Bendeac a publicat pe retelele sociale o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita, starnind, astfel, imaginatia fanilor. Pe langa.

Fanii au intrat in trepidatii: S-a aflat cat castiga Mihai Bendeac la iUmor! Vedetele de la Pro TV s-au luat cu mainile de cap!

Mihai Bendeac este unul dintre cei trei jurati iUmor. CUTREMUR MONDEN! RONA HARTNER A PATIT-O GRAV! DOAMNE, CE S-A iNTAMPLAT LA SPITAL Pentru sezonul din 2017 al emisiunii, Bendeac a fost platit cu 7. 000 de.

ştiri din Monden

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )