Libnet.ro
UNICEF

16:15

Mihai Bendeac, ironizat de Mircea Badea dupa ce a sustinut ca a avut coronavirus: A fost testat? Sau e o strategie de succes pentru a redeveni relevant si vizibil?

Adevărul Adevărul,
Mihai Bendeac, ironizat de Mircea Badea dupa ce a sustinut ca a avut coronavirus: A fost testat? Sau e o strategie de succes pentru a redeveni relevant si vizibil?

Mircea Badea l-a ironizat pe colegul sau de trust, Mihai Bendeac, dupa ce actorul a sustinut intr-o editie iUmor ca el si membrii familiei sale au fost infectati cu coronavirus la inmormantarea bunicului lui. continuă pe Adevărul

Mircea Badea a aparut cu masca de protectie in direct. Cum a reactionat Mihai Gadea

Mircea Badea a surprins pe toata lumea, duminica seara, dupa ce a aparut in direct cu masca de protectie.

Mihai Bendeac, simptome de coronavirus: in cinci minute am avut toate simptomele

Mihai Bendeac a anuntat ca a fost infectat cu coronavirus, dupa ce a participat la inmormantarea bunicului sau, iar preotul care a oficiat slujba era infectat.

Video: Mihai Bendeac a avut Covid-19: Am fost infectat la inmormantarea bunicului

Intr-o editie speciala de iUmor, difuzata sambata, 16 mai, Mihai Bendeac si-a lasat colegii fara cuv.

Mihai Bendeac a explicat de ce n-a mers la spital cand au aparut simptomele de COVID-19. Actorul s-a filmat facand un test pentru anticorpi VIDEO

Actorul Mihai Bendeac 37 de ani) a oferit explicatii dupa ce a marturisit intr-o editie a emisiunii iUmor ca a fost infectat cu coronavirus. Actorul a povestit prin ce a trecut si s-a filmat in timp ce a facut un test de depistare a anticorpilor.

Mircea Badea o ataca pe Oana Pellea dupa ce aceasta i-a trimis scrisoare lui Klaus Iohannis

Dupa ce Oana Pellea i-a transmis o scrisoare deschisa Presedintelui Klaus Iohannis, prin care care ii cere sa sprijine cultura si artistii, Mircea Badea a comentat public cu privire la gestul actritei.

Mihai Bendeac sustine ca a fost infectat cu coronavirus: Eram absolut normal, iar in decurs de cinci minute aveam toate simptomele VIDEO

Mihai Bendeac 37 de ani) a declarat intr-o editie speciala a emisiunii iUmor ca a fost infectat cu coronavirus. Actorul a asigurat ca nu este o gluma si a marturisit prin ce simptome au trecut el si familia lui.

Mihai Bendeac, testat pozitiv cu noul coronavirus. Toata familia actorului s-a infectat la o inmormantare (VIDEO)

Mihai Bendeac a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a declarat chiar el, sambata seara in cadrul unei emisiuni transmise din casa actorului. Din pacate, intrega familie Bendeac s-a molipsit mama, tatal,.

Mircea Badea: in lumea civilizata, care nu este o dictatura, prevaleaza intotdeauna Constitutia!

Intotdeauna, fara exceptie, trebuie respectata Constitutia, a spus Mircea Badea, comentand deciziile politice.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )