Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mihai Bendeac, iN LACRIMI la X Factor: Cine a reusit sa-l faca pe burlac sa planga: Nu am... (FOTO)

B1 B1,
Mihai Bendeac, iN LACRIMI la X Factor: Cine a reusit sa-l faca pe burlac sa planga: Nu am... (FOTO)

Mihai Bendeac s-a lasat coplesit de emotii in cea de-a saptea editie X Factor, difuzata marti seara, de la ora 20. 00, la Antena 1. Unul dintre concurenti a reusit sa-l impresioneze pana la lacrimi, in. continuă pe B1

X Factor. Mihai Bendeac, in lacrimi: Nu am mai plans de zece ani in public

Mihai Bendeac se lasa coplesit de emotii in cea de-a saptea editie X Factor, difuzata marti seara, de la ora 20. 00, la Antena 1. Unul dintre concurenti reuseste sa-l impresioneze atat de tare, incat.

Este SARUTUL deceniului: Actorul Mihai Bendeac, surprins in cele mai INTIME ipostaze cu cea mai cunoscuta vedeta din Romania!

Mihai Bendeac si Bianca Dragusanu si-au surprins toti fanii. Cei doi par sa nu refuze nicio provocare si au facut deliciul publicului cand s-au sarutat pasional. in urma cu ceva timp, pe vremea.

Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: BOALA NEMILOASA de care sufera Mihai Bendeac e INCURABILA...

Mihai Bendeac a vorbit despre problemele pe care le are si a marturist se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri. El a precizat ca, in urma cu 15 ani, a luat o decizie.

Bomba TOTALA in lumea mondena! Actorul Mihai Bendeac si Bianca Dragusanu, OFICIAL impreuna: Primele imagini cu cei doi indragostiti! (FOTO)

Bianca Dragusanu s-a sarutat pasional, pe vremea cand era asistenta tv, cu Mihai Bendeac. Cei doi au jucat o sceneta care parodia un tanar devenit celebru in urma unui interviu de tipul vox.

Mihai Bendeac si familia traditionala! Roxana Vancea a facut anuntul fericit: Este vorba de primul copil!

Roxana Vancea este acum una dintre cele mai populare concurente de la Exatlon. Fosta asistenta tv a fost si protagonista unui moment amuzant in timpul concursului, cand Iulian Pitea l-a parodiat pe Mihai Bendeac,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )