Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

Mihai Bendeac schimba Antena 1 pe Pro Tv?

ADPM ADPM,
Mihai Bendeac schimba Antena 1 pe Pro Tv?

Desi este deja de multa vreme vedeta Antena 1, Mihai Bendeac a ajuns sa lase de inteles ca i-ar surade o mutare la postul concurent, si anume Pro Tv. Iata cum s-a intamplat acest lucru! . continuă pe ADPM

DEPRESIV si alcoolic: Ce a decis Antena 1 in legatura cu prezenta lui Mihai Bendeac pe post! E fara precedent!

Mihai Bendeac a postat un mesaj emotionant pe Facebook cu ocazia aniversarii parintilor lui. Acestia au implinit 37 de ani de casnicie. Actorul a recunoscut ca le-a dat multe batai de cap parintilor lui.

Antena 1 a facut anuntul: Mihai Bendeac a izbucnit in hohote de PLANS!

Mihai Bendeac a fost impresionat pana la lacrimi de o concurenta de la X Factor, care avea o poveste de viata emotionanta, dar si o voce uimitoare. Astfel, pe tot parcursul interpretarii fetei, actorul.

DECIZIE SOC la PRO TV: CELEBRA EMISIUNE va disparea de pe POST! in locul acesteia va fi difuzat UN FILM

Emisiunea Canta acum cu mine, difuzata duminica pe Pro TV se pare ca nu a avut un real succes asa cum se spera. Desi show-ul trebuia sa fie pe post in fiecare duminica, se pare ca cei de la Pro.

Te iubesc de la testul de SARCINA! Mihai Bendeac si-a puse fanii pe JAR: Marturisiri fara perdea, facute pentru prima data!

Fratele lui Mihai Bendeac a implinit recent 18 ani, iar cu aceasta ocazie actorul a tinut sa posteze un mesaj emotionant pentru acesta.

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL impreuna! Da, aceasta e BOMBA mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia!

Mihai Bendeac a postat o fotografie alaturi de colega lui de platou de la iUmor, Delia, care a starnit controverse printre fani! REPEDE CLICK AICI: DACA TI-E FRICA, AI GRIJA SA EVITI ACEST LOC DIN ROMANIA!.

Umilinta pentru PRO TV. A fost nevoit sa-si mute un show din cauza audientelor slabe

Emisiunea Canta acum cu mine s-a transformat in Canta mai tarziu cu mine, dupa prima editie. Talent Show-ul de pe Pro TV a fost mutat din fata emisiunii de pe Antena 1, Asia Express, scrie.

Pro TV, cifre sub asteptari cu prima editie Canta acum cu mine VIDEO

Prima editie a show-ului muzical Canta acum cu mine a clasat Pro TV pe primul loc la nivel urban, insa a fost depasit de concurenta pe celelalte targeturi.

BOMBA LA PRO TV... Dupa Cabral, o alta vedeta a fost SCOASA DE PE ECRAN

Pro TV face noi schimbari in grila de programe, motiv pentru care, dupa Cabral, o alta vedeta de top isi va pierde emisiunea, potrivit Stirescu.

CUTREMUR LA PRO TV: Cabral a fost scos! DECIZIA de ultima ora care ii revolta pe telespectatori

Vesti triste de a sediul tv din Pache Protopopescu! Emisiunea Canta acum cu mine aPRO TV a fost scoasa de pe post dupa prima editie, scrie Stirescu. ro.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )