Libnet.ro
UNICEF

05:15

Donald Trump il ironizeaza pe Jeff Bezos pe fondul aventurii extraconjugale

Adevărul Adevărul,
Donald Trump il ironizeaza pe Jeff Bezos pe fondul aventurii extraconjugale

Presedintele american Donald Trump 72 de ani) l-a ironizat pe fondatorul Amazon si patronul Washington Post, Jeff Bezos 55 de ani), pe fondul aventurii extraconjugale a acestuia. continuă pe Adevărul

Noi detalii despre relatia extraconjugala a sefului Amazon ies la iveala: ce mesaje erotice ii trimitea Jeff Bezos amantei sale

Dupa ce seful Amazon, Jeff Bezos 55 de ani), si-a anuntat divortul de sotia sa, romanciera Mackenzie Bezos 49 de ani), mai multe detalii din viata privata a celui mai bogat om din lume au inceput sa iasa la iveala.

Noi detalii incendiare in divortul celui mai bogat om din lume. Ce mesaje ii trimitea Jeff Bezos amantei

Jeff Bezos i-a trimis poze erotice si mesaje senzuale amantei maritate. Cuplul se intalnea in hoteluri, avioane private si in casele lor personale. Cel mai bogat om din lume si amanta lui, a caror relatie a.

Donald Trump: Nu am lucrat niciodata pentru Rusia

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca nu a lucrat niciodata pentru Rusia, dupa dezvaluirile cotidianului New York Times privind deschiderea, in 2017, a unei anchete a politiei federale FBI) care urmarea sa afle daca miliardarul american a lucrat in contul Moscovei, scrie AFP.

Ce a raspuns Donald Trump, iN DIRECT, atunci cand a fost intrebat de posibile legaturile ale sale cu Rusia

Recent, prestigioasa publicatie americana The New York Times a publicat un articol care sustinea ca FBI-ul l-a anchetat pe presedintele Donald Trump cu privire la o posibila colaborare cu Federatia Rusa inca.

Ce a raspuns Donald Trump, iN DIRECT, atunci cand a fost intrebat de posibile LEGATURI ale sale cu Rusia

Recent, prestigioasa publicatie americana The New York Times a publicat un articol care sustinea ca FBI-ul l-a anchetat pe presedintele Donald Trump cu privire la o posibila colaborare cu Federatia Rusa inca.

Analiza. Noi probleme pentru Donald Trump. Este suspectat ca a ascuns informatii despre intalnirile cu Vladimir Putin. Ce-i pregateste Congresul ?

Presedintele american, Donald Trump, ar fi ascuns informatii legate de intalnirile cu omologul sau rus, Vladimir Putin. Ziarul The Washington Post scrie ca nu exista inscrisuri detaliate ale celor cinci intrevederi pe care seful Casei Albe le-a avut cu liderul de la Kremlin.

Nou atac dur al lui Donald Trump la adresa fostului sef FBI: Un mincinos, un adevarat gunoi si un copoi veros

Donald Trump l-a atacat extrem de dur pe fostul director al FBI James Comey calificandu-l mincinos, un adevarat gunoi, un copoi veros. Liderul de la Casa Alba a reactionat astfel intr-o serie de postari pe twitter dupa ce New York Times a relatat sambata ca FBI a deschis in 2017 o ancheta pentru a stabili daca el lucra in favoarea Rusiei.

Donald Trump, vizat de o ancheta FBI. De ce este suspectat presedintele american

Biroul Federal pentru Investigatii FBI) a lansat o ancheta pentru a verifica daca presedintele Donald Trump ar actiona in numele Rusiei impotriva intereselor Statelor Unite, afirma surse citate de cotidianul.

IN 7 FEBRUARIE: Fostul avocat a lui Donald Trump - audiat in Congres

Fostul avocat personal al lui Donald Trump, Michael Cohen, urmeaza sa fie audiat, pe 7 februarie, in Comisia de Control.

Donald Trump a vizitat granita SUA-Mexic, amenintnd cu decretarea starii de urgenta nationala

Presedintele Donald Trump a vizitat joi granita SUA-Mexic pentru a evidentia pericolele reprezentate de traficul de droguri, contrabanda cu oameni si imigratia ilegala, si a amenintat ca va decreta starea de urgenta pentru a putea finanta constructia zidului de la frontiera, scrie Associated Press, citata de Mediafax.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )