Libnet.ro
UNICEF

21:45

Fosta sotie a lui Jeff Bezos isi va dona jumatate din avere: cum a reactionat cel mai bogat om din lume

Adevărul Adevărul,
Fosta sotie a lui Jeff Bezos isi va dona jumatate din avere: cum a reactionat cel mai bogat om din lume

Romanciera MacKenzie Bezos 49 de ani), a patra cea mai bogata femeie din lume, a declarat ca isi va dona jumatate din averea obtinuta dupa divortul de miliardarul Jeff Bezos 55 de ani). continuă pe Adevărul

Anuntul facut de fosta sotie a fondatorului Amazon. Ce face cu cea mai mare parte din avare in urma divortului

Fosta sotie a miliardarului american care a fondat compania Amazon,Jeff Bezos a declarat ce va face cu cea mai mare parte a averii ramase in urma divortului. La aproape sase luni dupa anuntarea.

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil. Cum s-a imbracat fosta sotie a lui Ilie Nastase

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil, iar primele imagini cu cei 2 au aparut deja pe retelele de socializare. Fosta sotie a lui Ilie Nastase a marturisit ca doreste sa aiba un copil, in timp ce Florin a declarat ca este in al noualea cer. Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil [] .

Fosta sotie a lui Liviu Dragnea, care a achitat prejudiciul din dosar, trebuie sa primeasca banii inapoi de la Protectia Copilului Teleorman

Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, judecata pentru abuz in serviciu in dosarul privind angajarile fictive de la Protectia Copilului Teleorman, trebuie sa primeasca inapoi banii pe care i-a achitat drept prejudiciu in acest dosar, conform deciziei definitive a instantei supreme, care a dispus achitarea sa. Bombonica Prodana este singura dintre inculpatii din acest dosar care achitase prejudiciul, iar instanta de fond hotarase incetarea procesului penal in cazul sau.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )