Libnet.ro
UNICEF

17:30

ANTENA 1 a facut anuntul: Cati BANI primesc, de fapt, VULPITA si SOTUL ei de la Acces Direct? S-A AFLAT TOT ADEVARUL

B1 B1,
ANTENA 1 a facut anuntul: Cati BANI primesc, de fapt, VULPITA si SOTUL ei de la Acces Direct? S-A AFLAT TOT ADEVARUL

Mirela Vaida si-a pierdut cumpatul, joi, in emisiunea Acces Direct, dupa ce Marian, presupusul violator si amantul Veronicai, a refuzat sa apara la televizor. continuă pe B1

Cati bani au castigat Delia si sotul ei intr-un singur an. Altii abia reusesc sa obtina aceasta suma intr-o viata

Delia Matache si sotul ei, Razvan, se pot declara milinari in euro. Reamintim ca numai in anul 2013 ei au castigat sume fabuloase. Cu un tarif cuprins intre 2. 500 si 3. 500 de euro, in functie de evenimentul si de ora show-ului, de Revelion tariful poate atinge si 5000 de euro. Cati bani au castigat Delia .

Medicul Mircea Beuran retinut pentru mita de procurori. Cati bani ar fi luat spaga

La inceputul anului Mircea Beuran, seful sectiei chirurgie de la Spitalul Floreasca, a fost demis din functie, in urma cu o zi. Decizia era confirmata si de Ministerul Sanatatii, fiind strans legata dedecesul pacientei de 66 de ani. UPDATE: Medicul Mircea Beuran a fost retinut, joi seara, de procurorii anticoruptie, pentru ca a primit mita .

Irina Tanase a facut anuntul chiar de Ziua indragostitilor. Ce a marturisit acum iubita lui Liviu Dragnea

Irina Tanase si-a obisnuit admiratorii cu mesaje cu substrat, postate pe Instagram. Pentru a marca Ziua indragostitilor, iubita lui Liviu Dragnea a plusat pe retelele de socializare, publicand un alt mesaj, mai sensibil decat celelalte. Irina Tanase a facut anuntul chiar de Ziua indragostitilor Avea 21 de ani cand s-a angajat la minister, in calitate .

Rusine mare in lumea manelelor! Cati bani a platit NICOLAE GUTA pentru tatuajul gresit de pe frunte! Fanii rad in hohote

Nicolae Guta si-a surprins fanii dupa ce si-a facut un tatuaj rusinos pe frunte. Dorind sa fie in centrul atentiei, manelistul a vrut sa isi puna propriul nume pe frunte, insa si-a scris Niculae i.

Dupa 8 ani de relatie, Lavinia Pirva a facut ANUNTUL: Stefan Banica Jr. nu si-a revenit din soc! Este vestea momentului

Inainte de traditionalul concert de Craciun al lui Stefan Banica, Lavinia Pirva i-a facut o superba declaratie de dragoste sotului sau.

Consiliul General a aprobat bugetul Primariei Capitalei pe anul 2020 - circa 10 miliarde lei. Ce bani primesc proiectele de infrastructura, bisericile si institutiile care organizeaza spectacole

Consiliul General a aprobat vineri bugetul Primariei Capitalei pe anul 2020, propus de Gabriela Firea. Primaria Capitalei are un buget general estimat la circa 10 miliarde lei echivalentul a 2,1 miliarde de euro) in anul 2020, potrivit proiectului afisat in dezbatere publica pe site-ul municipalitatii. Din acesti bani, subventiile pentru RADET si RATB sunt estimate la 1,64 miliarde lei, cheltuielile de personal 1,94 miliarde lei, din care 1,1 miliarde lei pentru companiile municipale si alte institutii finantate din venituri proprii, cheltuielile curente - 7,2 miliarde. Cheltuielile pentru investitii sunt estimate la circa 2 miliarde lei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )