Libnet.ro
UNICEF

17:46

CUTREMUR MONDEN! Bianca Dragusanu, snopita in BATAIE! Vedeta s-a inecat in lacrimi! Imagini sfasietoare

B1 B1,
CUTREMUR MONDEN! Bianca Dragusanu, snopita in BATAIE! Vedeta s-a inecat in lacrimi! Imagini sfasietoare

Dupa ce in presa au aparut mai multe informatii despre relatia tensionata poe care Bianca Dragusanu o are cu sotul ei Alex Bodi, blondina a decis sa vorbeasca si sa transeze lucrurile. continuă pe B1

TRAGEDIE in showbiz: Bianca Dragusanu si Alex Bodi AU CAZUT iN GOL CU AVIONUL! in momentul prabusirii, blondina era in TOALETA aeronavei si...

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au facut o dezvaluire socanta. SCANDAL iN SHOWBIZ! DOAMNE, CE A PATIT ANAMARIA PRODAN! REGHECAMPF SI-A IESIT DIN MINTI! NIMENI NU A MAI RECUNOSCUT-O Cei doi au povestit.

Cu cat se vinde Bianca Dragusanu, pe net, de Black Friday. Chiar ea a facut anuntul

Black Friday 2019 vine cu numeroase oferte tentante pentru cumparatori. Multe haine, aparatura, costuri putine. in acest context, intrebarea care se ridica este cu cat se vinde Bianca Dragusanu, pe net. Vedeta a spus totul, la Antena 1. Cu cate se vine Bianca Dagusanu, pe net, de Black Friday? Bianca Dragusanu si Alex Bodi se .

Din pacate, TRUPUL Biancai Dragusanu A CEDAT! TRAGEDIE in showbiz: Vedeta a fost BATUTA CU BESTIALITATE si...

Putini stiu ca Bianca Dragusanu, inainte de a deveni cunoscuta din postura de prezentatoare TV, a trecut printr-o experienta cumplita. Blondina a trait, pe vremea cand avea doar 20 de ani, momente.

Bianca Dragusanu, agresata din nou de Alex Bodi, in plina strada. Video cu altercatia dintre cei doi

Au divortat, s-au impacat, iar acum au trecut la adevarata actiune. Bianca Dragusanu a fost agresata de Alex Bodi, in plina strada. Video cu altecatia dintre cei doi. Bianca Dragusanu a fost agresata din nou de Alex Bodi, in plina strada Bianca Dragusanu a divortat de Alex Bodi, zilele trecute, dupa doar trei luni de .

Bianca Dragusanu si Alex Bodi, prima aparitie dupa sirul de batai. Cum explica sotul vedetei certurile dintre ei: Sunt multe orgolii!

Au divortat, s-au impacattelenovela in varianta romaneasca dainuie si dupa sirul de batai. Cum explica sotul vedetei certurile dintre ei? Bianca Dragusanu si Alex Bodi, prima aparitie dupa sirul de batai Bianca Dragusanu si Alex Bodi au divortat, zilele trecute, dupa doar trei luni de cand si-au spus da. Povestea lor de iubirea este presarata .

Din pacate, TRUPUL Biancai Dragusanu A CEDAT! TRAGEDIE in lumea mondena: Vedeta a fost BATUTA CU BESTIALITATE si...

Detalii teribile din trecutul Biancai Dragusanu au iesit abia acum la iveala. Putini stiu ca, in tinerete, blondina a trait clipe de groaza alaturi de iubitul sau de atunci.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )