Libnet.ro
UNICEF

19:15

Fanii sunt distrusi de DURERE! Da, este vorba despre Bianca Rus... Nimeni nu isi revine din soc

B1 B1,
Fanii sunt distrusi de DURERE! Da, este vorba despre Bianca Rus... Nimeni nu isi revine din soc

Cantareata Bianca Rus este in doliu! Una dintre prietenele ei bune a murit, iar artista a postat un mesaj sfasietor pe pagina sa de Facebook. continuă pe B1

Fanii sunt distrusi de DURERE! Da, este vorba despre Bianca Rus...Nimeni nu isi revine din soc

Cantareata Bianca Rus este in doliu! Una dintre prietenele ei bune a murit, iar artista a postat un mesaj sfasietor pe pagina sa de Facebook.

DRAMA MOMENTULUI in Romania! Este vorba despre Marinela Chelaru! S-a intamplat dupa INFARCT

Marinela Chelaru este una dintre cele mai ]ndr[gite actrie din Romania. in urma cu ceva timp, a suferit un infarct! Acum, actritaa ajuns de nerecunoscut din cauza problemelor de sanatate. Aslabit.

VIDEO Ministrul Transporturilor: Nimic nu e prea scump pentru romani cand este vorba despre infrastructura

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat joi pe santierul de la ruta ocolitoare a Sucevei ca lucrarile se vor finaliza in termenul asumat si nimic nu este prea scump pentru romani atunci cand vine vorba despre infrastructura.

VIDEO Ministrul Razvan Cuc, pe Centura Sucevei: Nimic nu e prea scump pentru romani atunci cand vine vorba despre infrastructura

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a vizitat joi santierul de la ruta ocolitoare a Sucevei si a primit asigurari de la constructor ca lucarile se vor finaliza in termenul asumat, relateaza Agerpres. intrebat daca investitia la ruta ocolitoare a Sucevei nu e prea mare, ministrul Cuc a spus ca nimic nu e prea scump pentru romani cand este vorba despre infrastructura si trebuie finalizata.

ASTA e BOMBA ANULUI in televiziune! Vedeta PRO TV a plecat la ANTENA 1! SOC in showbiz! Da, este vorba chiar despre EA

Bomba la Pro TV! Adela Popescu pleaca la Antena 1?! REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT STIRISTELE DIN ROMANIA CARE AU iNNEBUNIT BARBATII CU DECOLTEUL GENEROS! S-A VAZUT TOT POZE NECENZURATE!) Vedeta si-a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )