Libnet.ro
UNICEF

17:30

HOPA! Bianca Dragusanu, PRINSA iN FAPT imediat dupa ce a depus actele de divort! Nu s-a putut abtine si A FACUT-O in masina! Iata imaginile DEOCHEATE (GALERIE FOTO)

B1 B1,
HOPA! Bianca Dragusanu, PRINSA iN FAPT imediat dupa ce a depus actele de divort! Nu s-a putut abtine si A FACUT-O in masina! Iata imaginile DEOCHEATE (GALERIE FOTO)

Bianca Dragusanu s-a despartit de sotul sau, Alex Bodi, si deja a postat imagini in care apare deja alaturi de cineva. VEZI AICI GALERIA FOTO Blondina s-a filmat alaturi de o persoana apropiata din. continuă pe B1

RASTURNARE DE SITUATIE! Pe cine SARUTA CU FOC Bianca Dragusanu, noaptea in Capitala, imediat dupa divort? Alex Bodi NU POATE iNDURA atata UMILINTA (GALERIE FOTO-VIDEO)

Surpriza uriasa! Scene demne de un film romantics-au derulat pe o strada din Capitala,la lasarea intunericului. Protagonisti au fost chiar Bianca Dragusanu si Alex Bodi, care au depus actele .

Bianca Dragusanu si Alex Bodi, divort dupa o casnicie de 3 luni. Vedeta a postat imagini cu ea batuta. Ce spune barbatul

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au divortat dupa o casnicie de 3 luni. Mariajul a ajuns la final din cauza violentei. Vedeta a postat imagini cu semnele agresiunii. Ce spune barbatul in apararea sa? Bianca Dragusanu si Alex Bodi au divortat Frederic Beigbeder a scris ca dragostea dureaza trei ani. Ei bine, daca ar fi .

Imagini emotionante. Bianca Dragusanu l-a facut pe Alex Bodi sa planga. Ce s-a intamplat inainte de divort

Vestea ca Bianca Dragusanu si Alex Bodi au decis sa mearga pe drumuri separate a socat cu atat mai mult, pentru ca zilele trecute ii vedeam doritori sa devina parinti. Ce l-a facut pe afacerist sa planga cu lacrimi de crocodil in plina strada? Dragusanu l-a facut pe Alex Bodi sa planga! Dupa o poveste .

Bianca Dragusanu sustine ca a fost agresata cu o furculita de Alex Bodi, dupa ce l-a anuntat ca divorteaza

Dupa doar trei luni de mariaj, Bianca Dragusanu anunta ca divorteaza. Blonda face acuzatii dure, de violenta domestica. Aceasta sustine chiar ca a fost agresata cu o furculita dupa ce i-a dat vestea despartirii.

Bianca Dragusanu, snopita in bataie! Incredibil unde I-A iNFIPT FURCULITA Alex Bodi! Asta e prea de TOT

Divortul dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi a provocat un adevarat cutremur in showbizul romanesc. Dupa aceasta decizie neasteptata ies la iveala detalii cumplite. Dragusanca ar fi fost.

Bianca Dragusanu, URMARITA DE GHINION! PARASITA de PRIMUL LOGODNIC, inca din 2001! LACRIMI...DIN DRAGOSTE! (VIDEO)

Bianca Dragusanu a avut parte numai de esecuri in dragoste. Vedeta este campioana dramelor televizate! Acum, aceasta se afla in divort cu Alex Bodi, dupa un mariaj de doar trei luni, din cauza.

REACTIA lui Victor Slav, dupa ce Bianca Dragusanu a anuntat ca divorteaza: Prezentatorul TV a TURBAT cand a aflat ce i-a facut Alex Bodi! SE LASA CU PARUIALA! (GALERIE FOTO)

Bianca Dragusanu si Alex Bodi divorteaza dupa doar 3 luni de mariaj, iar vestea despartirii celor doi a suprins intregul showbiz autohton. VEZI AICI GALERIA FOTO Desi cei doi pareau sa traiasca clipe.

Bomba in showbiz! Bianca Dragusanu divorteaza

Bianca Dragusanu si sotul sau divorteaza! La doar trei luni dupa ce si-au unit destinele, cei doi au.

ASA CEVA?! Bianca Dragusanu S-A DEZBACAT fara pic de jena! Barbatii au crezut ca nu vad bine: Ce DETALIU APETISANT au observat in ZONA INTIMA a blondinei (GALERIE FOTO)

Bianca Dragusanu nu inceteaza sa isi delecteze fanii de pe retelele sociale cu ipostaze din ce in ce mai provocatoare. VEZI AICI GALERIA FOTO De data aceasta, focoasa blondina s-a prezentat in.

Caru cu vedete: Bianca Dragusanu divorteaza, satula de batai. Sotul i-a fisurat o coasta si i-a bagat furculita in mana; Connect-R: Am consumat la vremea mea substante interzise

Sorina Matei ii ia apararea Danei Budeanu. Replica acida a jurnalistei B1 TV: Problema e la voi. Jurnalista B1 TV, Sorina Matei, sare in apararea Danei Budeanu, dupa ce. Diana Dumitrescu nu isi mai alapteaza baietelul. Care este motivul: Hraneam copilul din trei in trei ore. Am parte si ii multumesc lui Dumnezeu, de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )